Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinomaniaczka/melomanka

nie wiem co robić...

Polecane posty

ponad rok temu poznałam najlepszego przyjaciela mojego współlokatora. od razu go polubiłam. ponieważ studiuje w innym mieście nie odwiedzał nas zbyt często. trzy miesiące temu przyjechał, zorganizowaliśmy na mieszkaniu imprezę, no i nagle coś między nami zaiskrzyło... zaczęliśmy się obściskiwać, całować.. ale do niczego więcej nie doszło (pewnie dlatego że impreza nie pozwalała na chociażby odrobinę prywatności).. impreza się skończyła, on musiał wyjechać, a ja ciągle o nim myślałam. przez dwa miesiące kiedy to znowu przyjechał. na początku tylko na siebie zerkaliśmy nie odzywając się do siebie. a później historia się powtórzyła. najgorsze jest to, że on MA DZIEWCZYNĘ! z którą podobno jest prawie od dwóch lat.. nie jestem w stanie porozmawiać z nim o tej sytuacji, bo przecież tak rzadko do nas przyjeżdża. z moim współlokatorem, dzięki któremu się poznaliśmy też nie jestem w stanie o tym pogadać.. czuję że wpakowałam się w coś w co nie powinnam...

co masz robić? na mój gust to przestać się z nim obściskiwać...

no jasne - przecież ważniejsza chwila przyjemności niż uczucia jakiejś tam obcej dziewczyny... cóż można na to poradzić ;)

pewnie myślisz że dobrze się z tym czuję? odpowiem Ci, że nie.. boję się tylko, że gdy spotkamy się następnym razem, skończy się tak jak zwykle, a tego nie chce. po prostu muszę się odważyć, żeby z nim pogadać.

ja czułabym się na Twoim miejscu fatalnie... niech się gościu zdecyduje czego od życia chce (problem w tym, że może chcieć i ją na codzień, i Ciebie od święta - nie gódź się na taki układ, bo będziesz żałować)

bawi sie toba i liczy na cos wiecej, pewnie i tak do tego dojdzie :O bo widac, ze sie na niego napalilas. A pozniej juz go pewnie nie zobaczysz

święte słowa..już czuję że go nie zobaczę. może ostatnim razem zrozumiał, że włączyło mi się czerwone światełko w głowie. gdy popatrzyłam mu prosto w oczy, nagle odwrócił głowę i nic nie powiedział..

Gość majeczka_30
..zgadzam się...robisz zle..odbijasz dziewczynie chłopaka a to jest chyba najgorsza rzecz jaka może być...nie winię tylko ciebie..on jest tu najbardziej winny...poradzę tylko jedną rzecz: jakbyś się czuła na miejscu dziewczyny tego chłopaka?? chyba nie wesoło?