Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizaa_minellii

Jak zdobyć żonatego

Polecane posty

Gość lizaa_minellii

Pytam wprost, jest między nami chemia, i wiem że mu się podobam. Ale to wszystko nie jest łatwe, czekać na jego krok, czy na co?

Gość pewna_siebie
żaden problem daj mu do zrozumienia że lecisz na niego :)

Gość lizaa_minellii
pewna siebie - hmm to nie takie latwe, on moze jest z tych ulozonych, majacych reguly, i wlasnie ta niepewnosc mnie dobija, nie wiem czy on bylby gotowy na taki uklad, przeciez nie wszyscy faceci sa chetni w to isc?

Gość czekać aż przejdzie
:)no chyba że wolisz lekki powiew dramatyzmu w życiu:)

Gość tak to już jest
dać mu spokój!!! chciałabyś być na miejscu jego żony??? a poza tym znam wiele takich par, koleś zostawił żone, pocieszył się nową laską, młodszą napewno, a później zauroczenie minęło i i tak wrócił do żony:) sory za szczerość, ale po co ci to???

Gość FRFFEW
to cos slaba ta chemia skoro jeszcze ci w dupsko brudne bolca nie zasadzil :o jebana szmata , obciagnij mu jego brudnego chuja w toi toi

Gość mi tez się podoba żonaty
poznalam go w nowej pracy. Pytal czy kogos mam, ale dlatego ze jest zonaty wlasnie, to nie zamierzam w to wchodzic.

Gość mi tez się podoba żonaty
jest starszy o ok. 10 lat.

Gość pewna_siebie
jak ułozony to zapewne nie zeżrę takkiej chętnej :) Tylko powie miło ale niestety nie interesi mnie układ na boku :P

Gość lizaa_minellii
tylko nie rudna dupa !!!! zawsze jest tam czysto i pachnaco bo nigdy nic nie wiadomo jak sie w pracy potoczy :D zreszta szef nie narzekal

Gość pewna_siebie
zreszta jest tak każdy ułozony facet z zasadami nie wysyła żadnych sygnałów :classic_cool: To samo jest z kobietami. jesli masz kogoś i nie interesuje cie zaden romans to potrafisz pokazac stop zanim ktokolwiek wyleci do ciebie z propozycją :P

Gość lizaa_minellii
Nie potrzebuje komentarzy typu po co ci to! Jestesmy doroslymi ludzmi, to nie jest tak ze chce od razu sie z nim przespac. Zawsze bylam grzeczna dziewczynka, do tej pory spalam tylko z jednym! Nie wiem tak sie po porstu uklada zycie

Gość lizaa_minellii
08:32 - oczywiscie idiota podszyw, Wiecie jak kobieta to od razu szmata, wejdzcie sobie na czata i zobaczcie ile facetow zdradza! Ja weszlam by zobaczyc co nimi kieruje, i sporo sie mozna dowiedziec "o tej meskiej uczciwosci"

Gość dam sie zdobyc
żonaty

Gość tak to już jest
układa się tak jak je sami ułożymy, nie pisz głupot, może on ma dzieci??? fajnie zjebać im rodzine? zastanów się ,ktoś kto ma choć ździebko ludzkich uczuć to nigdy w coś takiego się nie pakuje

Gość lizaa_minellii
Rozumiem oburzenie, moze zle to ujelam, nie zdobywac a nawiazac przyjazn! Wogole bym sobie tym glowy nie zawracala, ale wydaje mi sie ze to on mi zaczal wysylac sygnaly i dlatego o tym pomyslalam!

Gość 576890
do tej pory spałam tylko z jednym taaa, to czas sobie odbić na żonatych? ...żenada tak się życie układa?...kolejna żenada jak na laskę, która chce rozpieprzyć komuś życie, to marne masz powody.. nie znasz człowieka, nie wiesz kim jest, nawet nie wiesz, czy jest ułożony...heheh...ale ma żonę...i Ci się podoba.... Mam nadzieję, że ten człowiek w porę zorientuje się, jak płytką jesteś osobą...zero refleksji, zero przemyśleń...nic w tej głowie nie masz kobieto dorosła ...dorosła?...acha, sama tak o sobie napisałaś...i jeszcze mniemanie masz o sobie zawyżone...

Gość lizaa_minellii
Uwazam ze to bardzo czesto wlasnie zonaci faceci sa prowokatorami calej sytuacji! A nie ta druga strona

Gość tak to już jest
ja nawet jeśli by dawał sygnały to bym je puszczała bokiem, nie wiem taka już jestem

Gość lizaa_minellii
576890 - Jak nie rozumiemsz tematu po co sie udzialasz?

Gość czekać aż przejdzie
Nie na temat ale przyszło mi do głowy, że później krzyczą wszędzie, że to tylko facet winny bo kochanka wolna - też prawda ale "jak zdobyć" w temacie to też chyba coś mówi

Gość tak to już jest
sory że to napisze ale znacie takie powiedzenie: "suka nie da, pies nie weźmie"

właśnie chodzi o to że wszyscy Cię tu dokładnie rozumieją ,po prostu wtryniasz się w jakieś małżeństwo,a nie lepiej poszukać kogoś wolnego skoro jesteś taka ułożona?

Gość lizaa_minellii
Ok, zle ujelam, przyznaje sie, przemysle sprawe, dzieki dziewczyny

Gość pewna_siebie
noo prosze błyskawiczna psychoterapia :classic_cool: A tak naprawde to kazdy facet ma ochote na skok w bok tylko nie kazdemu trafia sie okazją :D:D:D

Gość obcisle skórzane spodnie
i bedzie twój

Gość pewna_siebie
ja juz mam mojego :O i se nie chce iśc do jakiejs :O