Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggg

nuda,,,,,,,

Polecane posty

Gość ggggggggggggg

co tu robić, no co? :(

Gość psychiatrra
nie pracujesz ?

Gość ggggggggggggg
źle jest jak się nie ma pracy no cóż ja na to poradzę to wina tego chorego kraju i mojej kurwy matki. Za granice nie pojadę do pracy bo wstyd mi za Polki które tam pracują popatrzcie się na taka Bachledę lub Miko. Te kurwy tylko psuja opinie wolałabym się już nie urodzić jak mam nadal żyć w tym kraju no i ta kurwa matka i bratowa one powinny wyjechac. :(

Gość gggggggggggggq
jak matka i bratowa kurwy to dawaj je do mnie może troche na nich zarobimy wstawiając je do któregoś burdelu

Gość ggggggggggggg
moim jedynym zajeciem jest zabawa z moim psem Pikusiem:O no ale ile mozna wkladac mu w dupe gromnice juz mnie to powli zaczyna nudzic:O

Gość ggggggggggggg
to są kurwy złodziejskie okradają mnie już od pięciu lat . moja matka to szmata katolicka ma moralność kościelną a nie daje mi jeść manipuluje mną a bratowa druga kurwa razem z nią to robi one są chore umysłowo. jak tu żyć w takim kraju z taka rodzina bo to rodzina katolicka. Moj ojciec tez jest nienormalny ale to wszystko przez ta kurwę moja matkę :( nie wiem ile ja jeszcze wytrzymam w tym kraju w tym domu :(

Gość krystyna wod
No ale co takiego robi Twoja Matka i Bratowa? co one robia przeciwko Tobie?

Gość ggggggggggggg
oni mają moralność mi mówią zdrowa jesteś możesz mieć dzieci a le na chuj mi to potrzebne jak mnie kurwa matka okrada przez nią nie skończyłam studiów i przez nią miałam problemy w pracy , a prace sobie sama załatwiłam tylko przez kurwę szmatę niedorozwiniętą moja matkę straciłam prace. A wiecie moja bratowa zrobiła z mojego brata niedorozwoja. nie ma dzieci a jak będzie miała dzieci to będzie taka sama szmata kurwa moja matka. Obłudna złodziejka jebana kurwa suka szmata :(

Gość krystyna wod
a Twierdzilas ze masz doktorat:):):) a moze to Ty jestes niedorozwojem? i one maja Cie dosc? nie dziwie sie im klamiesz, mowisz od rzeczy:) moze cos z toba jest nie tak co?

Gość ggggggggggggg
w dodatku te kurwy zamykaja mojego psa w garazu bo twierdza ze jestem jebana jebaczka psow zoofilka a ja kocham mojego psa:( tylko on mi pozostal na tym pierdolonym jebanym swiecie gdzie ludzie to stado wilkow:O moja matka to jebany wilk:O a ja wysralam sie z jej obsranej dupy:O

Gość ggggggggggggg
przez matkę nie mam doktoratu, ale cóż ona będzie gniła i smażyła się w piekle ta kurwa szmata ludzka nie ludzka a razem z nią będzie ta obłudna złodziejka bratowa. i wiecie skończy sie wykorzystywanie mnie przez matke kurwę i bratową i jej szmaciała rodzinę :(

Gość krystyna wod
a ty pomagasz w domu? sprzatasz? gotujesz? pomagasz w obowiazkach domowych czy siedzisz i nic nie robisz?

Gość ggggggggggggg
leze do gory pizda i daje swoj pryk do wylizania mojemu psu bo nie mam zamiaru sprzatac po mojej matce starej kurwie :O