Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa_18

bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość onaaa_18

Witam! otóż mam ogromny (jak dla mnie) problem.. W piatek zaczal mi sie okres , natomiast w sobote kochalam sie ze swoim mężczyzna i poprostu w nocy mi sie skonczyl ,musze dodac ,ze mimo to ze podobno sa dni nie plodne zabezpieczylismy sie jednak po fakcie zauwazylismy ze gumka poprostu pekla ;( w poniedzialek mialam okres moze z godzine i znow nic;( a najgorsze jest to ze tydzien przed okresem rowniez byla taka sytuacja jednak od razu zabralam tabletke 72h po.. czy to moze byc skutkiem zakonczenia sie okresu? czy w czasie okresu jestem plodna? okres mam zwykle co 25-28 dni i zawsze trwal 6 dni . Prosze o pomoccc!

Gość onaaa_18
moze mi ktos pomoc?

Gość onaaa_18
kobietki prooosze

Leć do ginekologa. Widocznie na okres miała wpływ wcześniej wzięta tabletka. Na Twoim miejscu- dla własnego spokoju- udałabym się do specjalisty.

Gość onaaa_18
dziekuje za odpowiedz :) mam nadzieje ze to wlasnie skutek tabletki:)

Według mnie nie dostałaś okresu tylko to było krwawienie wywołane przez postinor (escapelle)-nie wiem co wzięłaś. A swoją drogą, jeśli tak często zdarza wam się,że pęka gumka to pomyślałabym na Twoim miejscu o tabletkach anty. Pozdrawiam