Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jekala

Czy możliwe że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość jekala

Kochałam się z chłopakiem jakieś 2 tygodnie temu, niestety wyliczyłam sobie że akurat wtedy miałam owulację więc dni płodne, więc moje pytanie jest takie: czy to możliwe że jestem w ciąży? Na test jest troszkę za wcześnie a do lekarza nie mam kiedy iść. No i czy są jakieś typowe objawy na tak wczesną ewentualną ciążę? Bo mnie cały czas tak dziwnie boli brzuch, tzn jajniki a poza tym na widok jedzenia robi mi się niedobrze:(

"objawy", ktore opisałaś są raczej związane z Twoim psychicznym nastawieniem do sprawy. Podobne w czasie ciąży pojawiają się w 2-3 miesiącu. Stosowaliście zabezpieczenie? Zrób test - juz powinien wykryć

Gość jekala
Właśnie o to chodzi że nie. Mam nadzieję że testy coś wykażą, w końcu w nich moja ostatnia nadzieja póki co:)

Gość A co chcesz usłyszeC????
Tak, jest to mołziwe. Każde współżycie może przyczynić się do początku ciązy. Coś jeszcze?

Gość jekala
a czy ja napisałam że nie chcę tej ciąży?! zapytałam tylko czy to możliwe, teraz mam taki mętlik w głowie że sama nie wiem czy to mogą być początki ciąży, dlatego napisałam na forum.