Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o neutralny zapach

Kąpiel a nie smród

Polecane posty

Witam, Panie o których mowa w temacie będą wiedziały o co chodzi, wiem że nie większość kobiet zna instrukcję obsługi mydła i prysznica. Wiem, ze wątków o tym temacie było już tyle ile wersji o Tigerze Woodsie, ale moje drogie szampon mydło i woda naprawdę nie zabijają. Myjcie się Drogie Panie. Pracuje w biurze teraz obok mnie siedzi Pani, która z prysznica korzysta chyba tylko na większe święta, żadne sugestie do niej nie docierają, próby rozmowy kończą się tłumaczeniem, ze ona jest chora ( nigdy nie podała na co- choroba wygodne wytłumaczenie- i jest kobieta która mówi wszystkim o wszystkim) ostatnio zakupiłam odświeżacz do biura to się omal nie obraziła, no bo że jak... Ale nie chodzi tylko o nią klientki naszej firmy też nie są pierwszej świeżości, kurcze makijaż kapie z twarzy, szpony pociągnięte lakierem, nowy asortyment butików na sobie i smród maskowany perfumami. ja naprawę nie wymagam kąpieli 3 razy dziennie, myślę ze cowieczorny prysznic i poranne ochlapanie wodą + szczoteczka i pasta do zębów wystarczy żeby ludzie w waszym otoczeniu nie cierpieli. Ja naprawdę kiedy wracam z pracy czuje ten "zapaszek" na sobie i nie jest mi z tym fajnie. Ps. może wy macie jakieś sprawdzone sposoby na śmierdzące baby.

Gość jenk
Jak aluzje nie skutkują to wal prosto z mostu-słuchaj nie idzie już wytrzymać .Bardzo się pocisz i my to czujemy.Masz przepocone ciuchy więc prosimy abyś zadbała o higienę.znam przypadek ,gdy sprawa dotarła do szefa bo nie było innej rady.Są antyperspiranty,wkładki pod pachy ,zabiegi z botoksu przeciw poceniu się

Gość ojoj..
Kurcze chyba wiem o co chodzi... u mnie tez jest taka jedna "Pani" . Nikt nie jest święty jak idę na 6.00 do pracy a kończę o 14.00 to tez super świeża nie jestem ale nie wali ode mnie na 2 metry, antyperspirant w ciągu dnia do łazienki na małą toaletkę i jest ok. wierzcie mi mi naszej " Pani" tez nie da się do rozsądku przemówić ona uważa, że skóra ją swędzi od mydła...a my wszystkie ( pracujemy: 4 kobiety w biurze) czujemy ten zapach na sobie- więc każda rada na wagę złota

widzę, że temat upadł same szczęściary, bez skunksów w otoczeniu> Naprawdę zazdroszczę.