Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostaje szaluu

Maz i jego kolega-gej --- co robic?

Polecane posty

Gość dostaje szaluu

Maz ma kolege, ktory jest gejem. Tzn on sie nigdy do tego nie przyznal, ale kazdy kto go zna wie ze ma inna orientacje seksualna. Nie chodzi o to, ze jest szykowany czy wysmiewany - kazdy to zaakceptowal i nikt nie drazy tematu. Ale tego dupka cos za bardzo ciagnie do mojego meza. "Wyplakuje" mu sie w koszule, ze szef jest dla niego za surowy, ze go cos boli i inne gowniane historie. I maz lata z nim na piwo po pracy i chyba go nianczy, bo nie wiem jak to nazwac. Wiele razy juz mu sie zdarzylo, ze skrytykowal moj wyglad (a bo wlosy rozchochrane albo ze kolor butow nieodpowiedni do stroju), ale machnelam na to reka. Wczoraj natomiast przegial pale, bo maz wrocil z wyjazdu sluzbowego i siup, z kolezka-gejem na piwko. Myslalam ze mnie szlag trafi. Zamiast przyjsc do domu, ten leci z tym pedalem chlac. Wynioslam sie z sypialni,nie odzywam sie sie do meza ,on oczywiscie wielki lament o co mi z nowu chodzi,ze z kolega na piwo wyjsc nie moze to powiedzialam ze mam to wszystko w dupie i ze po prostu nie bede dyskutowac na gejowskie tematy bo to mi uwlacza jako kobiecie.. Szczerze mowiac, smieszy mnie to niemilosiernie,bo jakby ten pedal byl seksowna blondyna, to mialabym powod byc zazdrosna. Ale to nie seksowna blondyna a...pedal, to co, mam byc zazdrosna o czas spedzony z pedalem? Kurwa, na smiech mi sie zbiera,jak zalosna jest moja sytuacja. Chcialam sie wygadac. Dziekuje za uwage.

Gość A moze Twój
mąz jest Bi , i bara-bara ? ;) Teraz możesz mu pozazdrosciśtemu"pedałowi" haha :classic_cool:🖐️

Gość A moze Twój
i tak se mysle ze to marna prowokacja🖐️

Gość nowezprzestań
ja bym powiedziała mężowi że chyba nie jestem tolerancyjna do tego stopnia by pozwalać na łajdaczenie się męża po knajpach z gejem no sorry :P

Gość A moze Twój
nowezprzestań ja bym powiedziała mężowi że chyba nie jestem tolerancyjna do tego stopnia by pozwalać na łajdaczenie się męża po knajpach z gejem no sorry dokładnie , wierzyć mi się nie chce że facet hetero zostawi kobietę i pojedzie z nim na piwo ot tak sobie

Gość ile on
ma lat ? ten twój i ten gej ?

A przepraszam czy "pedał' to jakaś zaraza czy uposledzony? skąd wiesz, że Twój mąż i ten facet nie mają jasno określonego układu, że są tylko przyjaciółmi? Ja mam bardzo dobra koleżankę lesbijkę i co...mam się trzymac od niej na kilometr z obawy, że mnie pocałuje czy przeleci? Gdy ma problem to ją przytulam a juz nie raz rozmawiałyśmy o tym, że łączy nas jedynie przyjaźń. Twój facet chyba nie jest idiotą i zauwazyłby podryw ze strony geja?

Gość po przyjezdzie z wyjazdu słuzb
powinien byc spragniony Twojego towarzystwa a nie geja :| no sorry, widac gejaszek mu coś w bani namieszał, faceci nie lubia byc postrzegani jako pantoflarze przed kolegami ...ale ten gej do czegoś dąży :p to wręcz czuć, skoro woli facetów to oznacza ze napięcie erotyczne w nim wrośnie przy Twoim mężu, też bym była wściekła ...zapytaj się go czy jest gejem skoro woli towarzystwo geja i zeby Ci życia nie niszczył ; > taką lekką prowokacje zrób ...zobaczymy czy zrozumie...

Gość dostaje szaluu
nie jest idiota i przeciez wiem ze nie maca sie z nim w kiblu - chodzi o to, ze dorosly zagubiony sfrustrowany pedal , ktory najwyrazniej sam przed soba nie chce przyznac, ze jest pedalem, ma dosc desktrukcyjny wplyw na mojego meza - bo go zalewa swoimi frustracjami, bo topi smutki w alkoholu a maz, nie wiem, pociesza go? Powiedzialam ze nie mam nic do gejow, ale ten jest wyjatkowo upierdliwy, poza tym krytykuje mnie (i to w moim towarzystwie), stroi fochy i w ogole ma jakis roszczeniowy stosunek do mnie. Pewnie dlatego ze wyszlam za maz za jego najlepszego przyjaciela!Sic

chantalka, kobieta ma zupełnie inny mózg niż facet, słyszałaś kiedykolwiek o romantycznej gejowskiej miłości bez seksu? ja niestety mam dośc sporo znajomych gejów i czytam różne historie - ani razu mi sie nie zdarzyło żeby ktoś w ten sposób mówił o gejowskiej miłości, facet sam w sobie dąży do seksu, kobieta natomiast do zrozumienia i poczucia akceptacji, seksualne spełnienie nie jest najważniejsze (naturalnie uogólniam) więc nie porównujmy lesbijki do geja ;)

Gość eee no co wy ?
Ja mam siostrę , a ona ma męża , a ten mąż ma kolegę Kolegują sie od nastolatków , no i nadal on do niego łazi , chleją , piją ten kolega niby miał jakąś dziewczynę ale bardzo szybko kończył [moze miał naweet parę] nie mogę powiedzieć że 100 % gej , ale ma 35 lat kobiety go nie obchodzą , koleguje sie tylko z męzem siostry , moja mam tez kiedyś coś tam gadała , że to takie homo-niewiadomo , , moim zdaniem woli facetów , zresztą moja siostra coś tam gadała , no że on taki i siaki , ale fajny jest że jest taka "sierotką" no i co ? kolegują sie tylko co w tym zego ? :O:O:o

a przedkłada go nad żonę?

Gość czy przekłada ?
ojjj nieee , to ona jest najwazniejsza :) on jest do towarzystwa raz na dwa tyg lub raz na tydzien

więc chyba słabo jest z dialogiem między autorką a jej mężem. Gdybyś była pewna swojego męża to ten gej mógłby na rzęsach stawać a Ty czułabyś się bezpiecznie. Na Twoim miejscu porozmawiałabym o tym z mężem...jeśli znajdzie czas;)

Gość dostaje szaluu
trzeba dodac, ze ten pedal dojezdza do miasta,w ktorym pracuje maz a sam pochodzi z malej wsi. wiec nie ma szans, zeby sie "ujawnil" w tej wsi, bo by go tam chyba na widlach wyniesli - w sumie mi go zal, bo to taki zaszczuty,sfrustrowany pedal, pewnie zdaje sobie sprawe ze wszyscy oczekuja rychlego slubu a on nie ma kobiety (no i pewnie nigdy juz miec nie bedzie), tylko tak jeczy nad uchem mojemu mezowi. A maz mu prace zalatwil, mieszkanie pomogl znalezc ( wytrzymal 6 miesiecy i wrocil do mamusi...boze), na urlop go wypycha. A ja siedze i patrze na to wielkimi oczami, o bo kurwa tu chodzi. Ja rozumiem przyjazn miedzy facetami, nawet cos takiego bardzo mi sie podoba, bo uwazam, ze faceci buduja trwalsze przyjaznie niz kobiety i sa przy tym bardziej szczerzy. Ale przyjazn mesko-....pedalska? juz mi sie tak nie bardzo widzi. I co ja mam zrobic? Narazie wzielam meza na przetrzymanie, brzydze sie nim na ta chwile i mam zal, bo ja zawsze patrze zeby jak najszybciej wrocic do domu, zeby byc z nim, a ten mi sie tak odplaca.

Gość czy przekłada ?
to jak to w końcu jest ? Twój mąż wie że on jest gejem czy nie wie o tym ? :O

Gość dostaje szaluu
No oni sie wlasnie spotykaja raz na tydzien - ale to prawie jak swieto i jak cos wypadnie (np. wyjazd albo choroba) to musi to nadrobic, czyli spotyka sie dwa razy w nastepnym tygodniu zeby nadrobic ten dzien co odpadl poprzedniego tygodnia...boze,co za skrupulatnosc.

Gość dostaje szaluu
oczywiscie ze wie, kazdy to wie to ten gej SAM PRZED SOBA (i przed rodzina) nie chce przyznac ze jest gejem...

Gość autorko nie panikuj
zaufaj umów sie z kolegą takim którego twój mąż nie zna na kawkę ubierz się ładnie itd reszta się rozwiąże sama:D

Gość czy przekłada ?
to jak to w końcu jest ? Twój mąż wie że on jest gejem czy nie wie o tym ?

Gość nowezprzestań
nie ma nic złego w znajomości z gejem dopóki ta nie ingeruje w związek... tu niestety jest inaczej więc sądzę że autorka powinna jasno powiedzieć swojemu facetowi PRZESZKADZA MI ŻE ZAMIAST ZE MNĄ SPĘDZASZ CZAS Z GEJEM ... generalnie to gej czy nie skoro są przez niego awantury to chyba coś jest nie w porządku. Można iść na piwo ale co za dużo to nie zdrowo....

Gość czy przekłada ?
zaufaj umów sie z kolegą takim którego twój mąż nie zna na kawkę ubierz się ładnie itd reszta się rozwiąże sama NIech wezmie dziewczynę , zobaczymy co on powie , ciekawe....

Gość czy przekłada ?
a ile lat oni mają ??

Gość emi_sremii
gejki takie są :O skoro naprawdę go podrywa to baardzo chamskie i nieładne z jego strony, bo przecież jesteście znajomymi, tak czy siak ja bym szczerze porozmawiała z mężem, poza tym twojemu mężowi(skoro jest hetero) powinno to przeszkadzać

Gość emi_sremii
albo wiesz co? ja bym na twoim miejscu, tak specjalnie, podpuściła męża i zapytała się, czy skoro tak lubi spędzać czas z kolegą to moze niech zacznie u niego nocować? albo zapodaj jakiś inny podtekst, jak się skapnie, że podejrzewasz go o to, ze ma jakieś skłonności homo to się nieźle wkurzy i może zrozumie, a jeśli jego reakcja będzie olewcza bądź neutralna to moze i jednak jest bi :O musisz go jakoś sprawdzić, podpuścić, serio, dla heteroseksualnego mężczyzny nie ma nic gorszego niż uważanie go za ciotkę czy pedałka

Gość dostaje szaluu
oboje sa po 30.stce

Gość dostaje szaluu
a juz mi to bokiem wydzodzi...zeby ja sie musiala jeszcze glowic, jak podejsc mojego meza, zeby sie dowiedziec prawdy o jego skolnnosciach seksualnych... ale dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi, jakos mi to ulzylo troche na sercu...ja zaczynam totalna olewke meza i wypady na drinka czy na basen bez niego - on przeciez woli towarzystwo piwa i geja, to chyba nie bedzie z tego powodu robil problemu, hehe pieprzony pedal, ze tez mi sie musialo cos takiego przytrafic

Gość Rzeszowianka 34
Nie chce cie martwic mąż znajomej przebiegunowal się w wieku 36 a 2 lata dryfował ku temu w podobnym stylu jak twój mąż lepiej zapobiegać niż później cierpieć

Gość dde443434
a wiesz ilu gejów się ukrywa pod płaszczykiem domu, rodziny żony i dzieci.....??? :D

Gość Rzeszowianka 34
aha jeszcze jedna ważna sprawa , jeśli można wiedzieć macie dzieci ?