Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostaje szaluu

Maz i jego kolega-gej --- co robic?

Polecane posty

wydaje mi sie ze jestes nieuświadomiona ze nie każdy męzczyzna jest dla geja obiektem seksualnym boisz sie ze ten gej zabierze ci męza gdyby to był heteroseksualny męzczyzna i spotykał się z twoim mezem i byłsaby taka sama sytuacja ten topik by nie powstał zapenwe skoro męzowi odpowiada taki system to czemu nie ale jak co zawsze mozecie pogadac przeciez cie nie zje nie ;)

Gość dostaje szaluu
Rzeszowianka....nie zalamuj mnie,blagam nie mam dzieci, ale planujemy (wkrotce)

Gość dostaje szaluu
mi sie wydaje, ze dla tego geja maz jest (z pewnoscia) najblizsza osoba oboje znaja sie od lat, ten gej byl swiadkiem najwazniejszych zdarzen w zyciu meza (np nasz slub, zreszta byl na naszym slubie,itp), a maz byl motorem do najwazniejszych zdarzen w zyciu tego geja (np wyprowadzka z domu, znalezienie dobrej pracy, pierwsze wakacje itp) ten gej zapowiedzial, ze chce byc ojcem chrzestnym naszego dziecka myslalam ze padne jak to uslyszalam

z niecierpliwością czekam na temat- " Mąż zdradził mnie z gejem." lub "Mąż odszedł do geja". :D a nie pomyślałaś, że ten gej rozumie Twojego męża? mąż może z nim porozmawiać, podczas gdy z Tobą nie, bo go nie rozumiesz?

Gość dostaje szaluu
no jasne ze go nie rozumiem, bo skad mam wiedziec co mysli sobie heteroseksualny facet bedacy w zwiazku z heteroseksualna kobieta ale ktory swoj wolny czas woli spedzic z homoseksualnym facetem! mysle, ze ty tez bys sie pogubil...hehehe a tak na powaznie - zawsze bylam dla meza jak mnie potrzebowal, wiele dla meza poswiecilam, wiele dla meza zrobilam - wiec nie mow prosze ze go nie rozumiem mysle ze to typowe dla pedalow - duzo rozmyslaja, uwielbiaja sie rozczulac nad soba a w sumie gowno w zyciu robia - nie ma nic gorszego, obojetnie czy hetero czy homo, jak facet bez jaj

"(...)a tak na powaznie - zawsze bylam dla meza jak mnie potrzebowal, wiele dla meza poswiecilam, wiele dla meza zrobilam - wiec nie mow prosze ze go nie rozumiem..." kotuś - co ma poświęcenie do zrozumienia?

ok. wytłumaczę Ci to prostym przykładem. Pamiętnik JEJ "Sobota wieczorem, wydał mi się trochę dziwny. Umówiliśmy się na drinka w barze. Ponieważ całe popołudnie z koleżankami byłam na zakupach, myślałam, że może to moja wina...dotarłam trochę z opóźnieniem ; ale on nic nie powiedział. Żadnego komentarza. Rozmowa była jakaś spięta, więc ja proponowałam pójść w inne miejsce, bardziej spokojne, intymne. W drodze do ładnej restauracji on dalej był dziwny. Był jakby nieobecny. Próbowałam go rozbawić, i zaczęłam się zastanawiać czy to moja wina czy nie! Pytałam czy coś nie tak zrobiłam, on powiedział że nie mam z tym nic wspólnego, ale jego odpowiedź nie była przekonująca. Później w drodze do domu objęłam go i powiedziałam że go bardzo kocham ale on dał mi tylko zimny pocałunek bez żadnego słowa. Nie wiem jak tłumaczyć jego zachowanie, nic nie powiedział... nie powiedział że mnie kocha... bardzo się tym martwię! W końcu byliśmy w domu; w tamtej chwili byłam pewna że on chciał mnie zostawić; próbowałam z nim rozmawiać, ale on włączył telewizor i oglądał coś zanurzony w myślach, chcąc jakby powiedzieć że wszystko się skończyło. W końcu poddałam się i poszłam spać. Ale dziesięć minut później, niespodziewanie on też przyszedł do łóżka, i o dziwo oddał moje pieszczoty, i kochaliśmy się, mimo że cały czas był jakiś zimny, jakby daleko ode mnie. Próbowałam rozmawiać znowu o naszej sytuacji, o jego zachowaniu, ale on już spał. Zaczęłam płakać, i płakałam całą noc aż zasnęłam. Jestem pewna że on myśli o innej, moje życie jest takie trudne." Pamiętnik JEGO "Legia przegrała... ale przynajmniej był seks!"

Gość dostaje szaluu
dobrze, ale do czego zmierzasz? ze ja gdzies robilam blad, tak? a moze ze ograniczam mezam? hm, a moze ze jestem zbat zaborcza? albo ze przesadzam? wszystko dobrze, ale to nie jest meritum sprawy - wszystko sie rozchodzi o to, ze ten pedal wchodzi miedzy dwoje ludzi. Ze gada o rzeczach o ktorych nie ma pojecia. Ze mnie krytykuje ( i to nie tak, ze ja krytyki nie akceptuje,naprawde). Ze nie moglby byc z taka kobieta jak ja. Ze ogolnie wszystkie kobiety sa brzydkie i kurwy. Do tego grube. A jakze. I ze maz najwyrazniej jest na takie pierdolenie podatny. Bo cos go to za bardzo zaczyna krecic i (poki co) niesmialo podobne teksty przewijaja sie w rozmowach ze mna. A teraz w ogole dojebal z mostu z tym wypadem z pedalem wieczorowa pora. I z tym stwierdzeniem, ze kontroluje jego zycie prywatne. No moj boze

to jak mąż będzie miał wrócić z pracy. załóż najbardziej seksowną bieliznę jaką masz. lub kup coś nowego. wskocz do łóżka i czekaj na męża. jak wybierze piwo z pedałem. to na następny dzień kup sobie dildo i powiedz do męża: - teraz mam wszystko takie samo jak Twój gej? ;)

Gość xwart
haha no z tym dildo było by mocne :) chciałbym zobaczyć jego minę

Gość dostaje szaluu
hehe, o matko.... wiesz, problem w tym, ze ja czesto przychodze do meza...jako pierwsza ... a drugi problem, to cenie sie zbyt wysoko i mam zbyt duzo ciekawszych rzeczy do robienia, niz czekanie na meza w lozku w seksownej bieliznie - ja wiem, to takie meskie marzenie, posprzatane, poprasowane, ugotowane i zona w super humorze prezy sie na widok pana domu haha ale problem w tym, ze jedyne prezenie na jakie moglabym sie zdobyc czekajac na meza az wrobi z pedalskiej radki, to prezenie sie w kiblu podczas solidnego rzygania

poradziłem. skorzystasz czy nie, Twoja sprawa. może taki test, wyklarowałby sytuację. a tak Ty siedzisz i żalisz się na forum, a ona pije piwko z gejem. :) jak mi coś w związku nie odpowiada, to rozmawiam, później znów rozmawiam. nie mam rezultatów rozmowy. ciao, adieu, arrivederci, pa

Gość ten gej
" Mąż zdradził mnie z gejem." lub "Mąż odszedł do geja". Hahah :D:D:D , rozwaliło mnie to :P Zazdrosny o Ciebie jest ten jego kolega i tyle , dlatego Ci dosrywa , przecież połowa ludzkości dosrywa komus z powodu zazdrosci 😡 Ja miałem na odwrót Ja , moja koleżanka - to samo co Twój mąz i on , identiko , tylko że kobieta zamiast niego I jej chłopak - jakby mógł rozyebał by mnie na cząstki elementarne , do teraz nienawidzimy się , takie życie :D

Gość hehehehehekkkkkkk
hahaha:classic_cool:

Gość mac.
hahha, ale popier***na autorka :) jak Cie czytam, nie dziwie sie ze facet spedza czas z kim innym. przyjaz miedzy facetami roznej orietnacji jest mozliwa- to raz, a dwa- malo wiesz, a raczej wcale o zwiazkach homo, geje jak i lesbijki tworza zwiazki identyczne jak heterycy. oparte na milosci a nie na sexie (smieszne to bylo) hehe, głupiutka jestes. daj mi nr do swojego faceta, uratuje Go od ciebie hehe

Gość gość
mac. ty jeszcze zyjesz człowieku? Co u Ciebie znawco związków po 5 latach? No?

Gość gość
Bjknb

Gość gość
Mam zone i lubie być je,,ny co mam zrobic?

Gość Anaaa

Przerabiałam to .

Nie, to nie jest normalne..

Pedlastwoe swojego odkryłam .. po 13 latach 

Po 6 latach związku zniknęło współżycie. Tak naprawdę po 3.. a nigdy dobrze nie było..

Byłam głupia

Głupia.

mamy dziecko 13 lat.. 

Nigdy się nie przyznał..

Nigdy

Zaprzecza i mówi że kocha kobiety. ...

Nie wspozylismy od 10 lat