Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaihaaa

zielone uplawy w ciazy mialyscie?

Polecane posty

Gość kaihaaa

jestem w 29 tyg ciazy i od poczatku ciazy mecze sie z nawracjaca grzybica pochwybralam juz nystatyne macmiror(globulki dopochwowe)pomagaly na jakis czas jednak potem wracala ta wstretna grzybica ostatnio zauwazylam u siebie uplawy kolori zielonegonastepna wizyte mam za 3 tyg.Czy Wy tez mialyscie zielone uplawy??????

Gość kobieta z klasa:)
ja mialam ale po lekach przeszlo jak reka odjal! musisz z tym uwazac, wybiez sie wzesniej do lekarza!!!

z tego co slyszalam mozesz byc zarazona rzesistkowcem bo po nim ma sie zielone uplawy. Sprawdz w google.

Gość gracco
koniecznie przyspiesz wizytę lub zrób bicenozę/czystość pochwy i idź z wynikiem do lekarza. na przyszłość: -nie współżyj -myj się tylko pod bieżącą wodą -nie używaj perfumowanych wkładek używaj lactovaginal dopochwowo kiedy już się wyleczysz. Jak najszybciej musisz wyleczyć te infekce bo w ciąży są one bardzo niewskazane.

Gość nakhdoufa[i
proponuje zrobic wymaz z pochwy na paciorkowca on rowniez wywoluje taki kolor uplawow ta bakteria jest niebezpieczna dla nowordka ktory moze zarazic sie od matki przechodzac przez kanal rodny.W celu zredukowania ryzyka zakazenia podaje sie podczas porodu antybiotyk dozylnie.

a partner przyjmuje leki? nie wiem czy nie mozecie zarazac sie nawzajem z tym ze on nie musi miec objawow...

to moze mieć zwiazek z wodami plodowymi dziewczyno moja kolezanka tak miala i dzwonila do gina ten kazał jej jak najszybciej jechać do szpitala!!!!!! wiec nie czekaj jedz!!!!!!