Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frykassss

ojciec alkoholik

Polecane posty

Gość frykassss

witam. Wynajmowalam z narzeczonym mieszkanie. Ale ceny poszly bardzo w gore i nas na to nie stac. Postanowilismy zamieszkac na kilka miesiecy u moich rodzicow zeby odbic sie od dna. Potem bedziemy juz po slubie i moze uda sie znow cos wynajac. Nie mamy zdolnosci kredytowej bo moj facet nie ma odpowiedniej umowy. Moi rodzice sa alkoholikami. O ile mama przestala pic bo zdrowie jej zabrania tak ojciec ma tygodniowe ciagi. Od kilku dni ma taki wlasnie ciag. Jest bardzo agresywny, ale konczylo sie na wyzwiskach. Ale wczoraj mnie pobil, moj chlopak wtedy gadal ze mna przez tel i slyszal cala akcje, zwolnil sie przyjechal i go uspokoil. Od rana znow wyzwiska, wyrzuca nas z domu itd. Tu nie ma nawet cieplej wody, jest dramat, on tonie w dlugach. Przekierowalam emeryture mojej mamy na moje konto, mam zeszyt i rozliczam kazda zlotowke, wszystko idzie na nia. A on oskarza mnie o zlodziejstwo. Boje sie, ze jak wezwe policje to nic mi nie pomoga, sasiedzi nabiora wody w usta a on mnie zabije. Moze macie jakis pomysl, nie wiem, na zalatwienie chociaz pokoju taniej?

Gość frykassss
wczesniej mielismy wspolokatora, ale on kupil mieszkanie i od pol roku nie mozemy znalesc nikogo do wspolnego zamieszkania. Nie ma tez nikogo u kogo moglibysmy zamieszkac na jakis czas. Jestem zalamana.

Gość frykassss
up