Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia_27543

Córka ciągle kaszle...co robić?

Polecane posty

Gość Madzia_27543

Mała chodzi do żłobka, okres infekcji mamy już za sobą, to znaczy tak mi się wydaje. Nie będę się rozpisywać, ale trochę chorowała. Od stycznia dokuczał jej wodnisty katar, kaszel w nocy, w dzień, wtedy miała zapalenie oskrzeli, laryngolog stwierdził refluks, więc ogółem dostawała kilka różnych leków. Spadły jej wyniki, dostała żelazo, które w połączeniu z Debridadem zrobiło czystkę w jej brzuchu i przez 2 dni płakała z bólu. W końcu po rozmowie z panią ze żłobka, przeanalizowałam wszystko i wyszło mi, że refluks jest nasilony przez alergię, mimo, że lekarz coś wspominał, ja nie chciałam wcześniej o tym słyszeć, bo córcia nie miała wysypki, biegunek itp. Odstawiłam MLEKO, danonki, serki, jogurty, nawet biszkopty i dziecko....ozdrowiało. No i potem był kwiecień, wiadomo, raz ciepło, raz zimno i się przeziębiła, wyleczyłam, ale od tamtej pory, czyli od miesiąca, ma kaszel(RANO) i czasami katar, ale taki jakby na infekcję, który ładnie dmucha. Mocosolvan w ogóle nie pomógł, ani trochę. Dziewczyny, pewnie jesteście bardziej doswiadczonymi mamami, czemu ten kaszel tak się ciągnie? Dodam, że córcia nim poszła do żłobka, ani razu nie chorowała.

Gość Madzia_27543
Dodam, że ma 2 latka.