Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichaIina 156

Do dziewczyn, które poroniły.

Polecane posty

Gość MichaIina 156

W którym tygodniu się to stało i jaką przyczynę podali lekarze? Ja miałam puste jajo płodowe, które poroniłam samoistnie w 6 tygodniu.

Gość nie chcę być wredna
ale w przypadku ciązy biochemicznej tak naprawdę jej nie było:( to okrutne, wiem. Skończyła się tuż po tym jak zaczęła. Jedynym jej śladem jest test ew. wynik bHcg "Ciąża biochemiczna stwierdzeniem tym posługujemy się w przypadku, kiedy próba ciążowa wypada dodatnio i bardzo wcześnie dochodzi do poronienia, co uniemożliwia rozpoznanie istnienia ciąży badaniem ginekologicznym lub badaniem USG" Niemmniej nie umniejszam straty nadziei.

6 tydzien i najprawdopodobniej było to puste jajo płodowe .... Piszę najprawdopodobniej bo na Usg w pęcherzyku nic jeszcze nie było... A Usg mialam robione w dniu przyjęcia do szpitala.... Byłam tam 3 dni i trzeciego zrobiono mi ponownie usg i już nie było nawet pęcherzyka... :( Po tym mnie wyłyżeczkowali

ja poroniłam 2 razy, za pierwszym razem w 11 tyg a za drugim mialam tez puste jajo plodowe, zrobiłam setki badań z Mazur jeżdziłam az do Poznania do specjalisty,nic nie wykryto, wszystko jest niby ok, teraz jestem po tescie i wychodzi ze jest ciaża :) ale boje sie jak diabli!!!

Gość fgff9899
ja poroniłam 2 razy 1 raz w 20 tyg zatrzymana akcja serca 2 raz w 8 tyg samoistnie nie było innej przyczyny teraz jestem szczęśliwą mamą 11 miesięcznego Adrianka. Także głowa do góry!!!

Gość czesc czesc czescc :)
JA osobiscie nie poronilam , ale moja mama najpierw urodzila Moja siostre gdzie przy porodzie lekarz jej za mocno skrocil szyjke macicy |:( i pozniej dostała wylew. nastepnie znowu starala sie o dziecko i poronila 6 razy ... 1 w 4tyg. Drugie w 2 tyg. reszty nie pamietam najdluzej chyba w 4 miesiacu :( . za 7 razem urodzilam sie ja. (ALE CAŁA CIAZA JUZ OD 2 TYG PRZELEZONA W PRYWTNEJ KLINICE NAWET DO TOALETY NIE CHODZILA BO KAZDE ZLE STĄPNIECIE MOGLO SPOWODOWAC PORONIENIE ) . lekarze powiedzieli ze przez to ze przy pierwszym porodzie jej tak sknocili to po tym miala duze trudnosci zeby zajsc w ciaze :) . A zeby bylo smieszniej to tyle lat sie wtedy starala i tyle razy poronila a po 20latach wpadka:/ hehe ja mam 5 letnia siostrzyczke hehe.

Gość lil221422
12 tydz puste jajo

Gość czesc czesc czescc :)
** sorki mialobyc nie z zajsciem w ciaze tylko z donoszeniem ciazy .

Gość puste jajo w 12. tygodniu???
puste jajo w 12. tygodniu???? To przecież już wcześniej lekarze usuwają, żaden nie czeka do 12. tygodnia!!

Gość 3 ciąże biochemiczne
pierwsza w 7 tc (43dc) druga w 5 tc (33dc) trzecia w 6 tc (37dc) DZIEWCZYNY, BADAJCIE TARCZYCĘ!!! proszę