Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotkarkakafeteryjna

Kolejne plotki o wielkich gwiazdach czas zaczac

Polecane posty

teraz moze zaczne o polskim hip hopie myslicie ze taki Wilku z Hemp Gru w koncu dorobil sie tyle kasy zeby wstawic sobie zeby:O:O:O czy on wszytsko wydaje na marihuane?:O no bo wiecei to ze ja nie mam zeba to dlatego ze mi moja stara wredna matka wybila z bratowa jebana no ale taki Wilku gwiazda hip hopu to chyba zeby sobie moze wprawic:O tak mysle:O

bo wiecie taka Bachleda to wiadomo, ze ma sztuczne licowki bo zarobila na ciazy to ma nie? a ja to se moge co najwyzej py pale obciagac:O taka sprawiedliwosc jak psu na bude na tym swiecie:O

wiecie w polskim hip hopie byla piosenka o Bachledzie Curus wykonywal ja zespol PEEL MOTYW nosila tutul ''chodz przytul mnie'' tam ten czarny murzyn z buszy spiewal o niej :O nawet piosenki o niej pisza:O i to murzyny:O

OTO TEKST PIOSENKI MURZYNA O ALICJI Łiłiłi Bachleda Curuś Alicja, Zdobyć ją to była kiedyś moja misja, Gdy ujrzałem z bliska jej wielkie oczy, Nic nie mogło mnie więcej tego dnia zaskoczyć, Chciałbym zamoczyć, to była pierwsza myśl, Ale po chwili już jej facetem być, Na stałe by nie tylko o niej śnić, A żyć razem z nią i uczyć się kryć, Ale zabrakło mi odwagi do szczęścia, Przechyliłem sztalę ale nie zwycięstwa, Jesteś piękna skarbie, Naprawdę, słówko, aż bym się bał z taką jak Ty wejść na łóżko..

Gość hhytyjy7hju6y7hurh
a tobie to chyba sienudzi, jaks nawiedzona jestes czy co??

Gość prawdziwe ggggggggggggg
a wiecie taki Mel i jego Ruska zona oni to chyba tez nagrywaja piosenki z murzynami tylko czy im placa za to bo to pewnie dla kasy to wsyztsko :O tak mysle:O

Gość prawdziwe ggggggggggggg
siedze na bezrobociu przez moja matke pojebana suke ktora zniszczyla mi psychike:O:O:O:O

Gość libliaaaaa
a co u ciebie zdiagnozowali??

mialam elektrowstrzasy:O:O:O:O moj pies tez to przechodzil, podlaczalam go pod prad by przestal warczec na mnie:O:O:O

:O:O:O:O sluchajta se tej piosenki:O:O:O:O