Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_1986

są tu sponsorzy???

Polecane posty

Gość Ona_1986

tylko panom powyzej 40 roku zycia dziekuje :)

sponsorzy są zawsze... zależy czego oczekujesz i skąd jesteś... bo że wiek już nie ten to widzimy po nicku

Gość Ona_1986
oczekuje fajnej kasy :) a jestem ze stolicy ;D

Gość sponsorów brak
Ale qrva się jakaś znajdzie :classic_cool:

Gość On_1980
Widac ze taka to mozgu nie umie uzywac to zarabia dupą :) brawo tylko pochwalic i przytupnąc

Gość Ona_1986
poprostu jestem inteligentna i wiem jak zarobic kase w łatwy sposób. nie kazdy jest taki błyskotliwy prawda?? hahahha

Gość Ona_1986
fajna kasa to dużo pieniędzy. zawsze sie mozna przeciez dogadac

Gość on1945
hejka mam 25lat mam prywatna firme i chetnie zostane twoim sponsorem

Gość Ona_1986
co masz w ofercie? :)

Gość Ona_1986
i czego w zamian oczekujesz?

Gość on1945
zaleze jakie masz potrzeby a oczekuje no coz nie owijajac w bawelne mile spedzony czas a takze sex nazywajac rzeczy po imieniu

Gość Ona_1986
no tak to wiem :) ale ile tego czasu np potrzebujesz bo wiesz, ja mam tez swoje zycie i swoja rodzine.. ale potrzebuje kasy. ile oferujesz?

Gość on1945
a ile bys mi mogla czasu poswiecic? dysponuje duza gotowka to ty powiedz ile bys potrzebowala a co do sexu to oczekuje wszystkiego co mozliwe

Gość Ona_1986
Mogę poświecic 1-2 razy w tygodniu wieczór do óźna w nocy. Może ustalmy taki cennk: seks klasyczny z gumą 199 ZŁ seks analny 349 zł seks oralny z finałem w ustach i połknieciem - 299 zl łacznie za wiezóor nie mniej niż 500zł Inne zabawy - do ustalenia

Gość on1945
odpowiada mi ten cenniek ale nie lubie w gumce dozuce 100 ale bez gumy a gdzie bysmy to robili i chcialbym 3 razy w tyg

Gość Ona_1986
To może jeszcze : sikanie na mnie (ale nie na twarz) 99 zl klocek na twoja klatę 149 zł moje sikanie na ciebie - PROMOCJA! - 1 Zł myślę że to ceny przystępne :)

Gość Ona_1986
Ok. Ale na klasyk bez gumy zgadzam siętylko jak bedziesz miał aktualny test na AIDS. Ja ne mam lokum więc miejsce spotkania zalezy od ciebie.

widzę że autorka tematu pomijając podszyw powyżej nie wie ile dostaje sie za sponsoring a ile za pospolite pieprzenie. Więc moja droga... sponsor da ci miesięcznie 1500-2000 zł za spotkania co 2/3 dzień. Ty masz pewnosć że on przyjdzie do ciebie on ma pewnosc że ty się nie szlajasz codziennie z innym... twoje stawki to są w agencji z pospolitymi kur...wami a nie z laskami które szukają sponsora. Powodzenia

Gość Ona_1986
Jakby byl kłopot z lokum to pan Zenek z naszej osiedlowej kotlowni wynajmuje swoją sluzbową kanciapę w cenie fflaszak wodki + coś na zagrychę za 1,5 godziny z prawem podgladania przesz dziurę w kartongipsie. :)

Gość on1945
posiadam takie zaswiadzcenie ze jhestem zdrowy a skad jestes opisz siebie jak wygladasz jaka masz muszelke co najbardziej lubisz w sexie

Gość Ona_1986
facet33 -----> wypraszam sobie! Ja jestem porządną dziewczyną tylko sytuacja zmusza mnie do szukania sponsora. Widzęże jesteś cienias i nie mam co z toba gadać. On1945 to facet na poziomie ktorego oczekuję :P

Ona_1986 --> wiesz... różnica pomiędzy nami jest taka że ja o sponsoringu coś wiem a ty nie.. w dodatku dajesz się wkręcić tutaj kolesiowi który robi sobie z ciebie jaja :P.... pozdrawiam

Gość Ona_1986
Sorry, facet ale za 1500/mc to możesz zasponsorować własną grabulę :P

Ona_1986 ---> nie mam zamiaru się przekrzykiwać z tobą... z czasem sama zauważysz jaka jest rzeczywistość... prawda jest brutalna... tyłek nie jest aż tyle wart ile ci się wydaje :P

Gość Ona_1986
No dobrze, może i masz rację. Ale z 500 zl za spotkanie (4-5 godzin) ne zejdę. Jak ci pasuje to możemy się dogadać.