Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie lesba lecz nie całkiem

Jestem bi i co dalej z tym robic?

Polecane posty

Gość gfgthyjy
tak czy siak: lewica ssie i nic nie wskazuje na to, żeby przez najbliższe lata coś sie zmieniło :P

dla mnie nie potrzeba argumentow dla MILOSCI. co z tego ze jakis stary dziadek sobie jest przeciw czemus. Wazne ze dwoje ludzi sie kocha. I tyle krotki chuju. Milosc! nie doopa tak jak wy byscie to chcieli widziec

Gość gfgthyjy
ciemna masa z ciebie :O ale czy ty rozumiesz to, że lewactwo wzoruje sie na holandii? chcą byż taaacy nowocześni i taacy do przodu, że jeśli doszliby do władzy to z pl stopniowo tworzyliby nową holandię, już teraz są nawet za tym, żeby dzieciom w podstawówce rozdawać prezerwatywy :O

lewicy potrzeba silnego przywodcy i zdecydowanego programu wyborczego. duzo ludzi chce zmian. nie chcemy wladzy kosciola, nietolerancji, dyskryminacji, w tym rowniez kobiet! TYLKO LEWICA!!!

dobra offerma pomaranczowy prawiku, a co, lepiej dac kondoma jesli i tak beda sie dzieci bzykac ..a w gimnazjum to juz koniecznie

Gość ale Polacy nie popra raczej
lewicy autorko, tak przynajmniej wynika z sondazy

teraz nie popra, popra przy nastepnych wyborach. sondaze..sondaze... zycie pokaze swoje:) raz juz lewica byla u wladzy, bedzie i drugi raz. trzeba im radykalnego przywodcy, postulaty radykalne: zrywamy z kosciolem, panstwo swieckie, parytety, legalna aborcja, zwiazki partnerskie. i by wygrali. a skoro oni sa szarzy i wystraszeni, kazdemu w doope by weszli bez wazeliny bo sie boja ciemnego katolickiego ludu to do wladzy nigdy nie dojda.

Gość gfgthyjy
homo jest albo uwarunkowane hormonalnie albo nabyte przez jakieś doświadczenia, często nieświadomie, więc 'miłość homoseksualna' to tylko przykrywka podświadomego lęku, pewnego rodzaju forma ucieczki, już samo to, że geje szukają w partnerach cech żeńskich, a lesbijki w partnerkach cech męskich - samo to już skłania do zastanowienia się nad tym głębiej, widziałaś kiedyś męskiego geja albo bardzo kobiecą lesbijkę? tacy nie istnieją, a wszystko musi mieć swoją przyczynę, to też

a z reszta wiesz w Polsce duze znaczenie ma kosciol i nawet jesli lewica wygralaby to wiele nie zdziala musialaby miec wiekszosc kwaliwikowana w sejmie do zmiany konstytucji, a nie ma na to szans, a konstytucja musialaby przez referendum przejsc.

postulaty radykalne: zrywamy z kosciolem, panstwo swieckie, parytety, legalna aborcja, zwiazki partnerskie. Wsrod Polakow jest zbyt wielu skrajnych katolikow i nie ma wiekszych szans lewica w takim panstwie ja tam aborcji nie popieram i parytetow, a jesli chodzi o zw homo to nie mam zdania

aborcja moze byc legalna ale tylko bardzo wczesnie wykonana, termin powinien byc obostrzeny, poza tym edukacja sex. zeby tych aborcji bylo jak najmniej plus antykoncepcja. paryety sa dobre choc moze wydawac sie ze przez to miernoty dojda do wladzy. moze tak byc, ale inaczej sie nie da zrobic zeby bylo w polityce rowno kobiet i mezczyzn. za eutanazja tez raczej nie jestem, nie mam zdania...

Gość no chyba cie coś jeebiee
nietolerancyjność? ahaha a jaka ty kurva jesteś debilko skoro wyzywasz katolików i o jakiej tolerancji mowa? o takiej ze na geja nie można nawet spojrzeć, bo już jest się homofobem, ale żydów i katolików to można wyzywać od najgorszych? jeśli tak ma wyglądać tolerancja, to wszyscy polacy srają na taką 'tolerancję' a raczej psełdotolerancję, którą proponuje lewica i ludzie coraz częściej to zauważają i są przeciwni takiemu czemuś, poczytaj opinie polaków choćby na głupim jutubie, zdecydowana większość własnie widzi jaka to jest 'tolerancja' - haha

Gość zbychhuuu
choćby się zesrali to nie zmienią konstytucji

gdzie wyzywam katolikow? co? no gdzie?nie pisze ze kazdy katolik jest ciemny tylko ze sa cemni katolicy wsrod katolikow. poza tym jak katole moga wyzywac homo to homo moga wyzywac katoli. bedzie tak dopoki obie strony nie zaczna zyc w zgodzie i tolerancji.

Gość zbychhuuu
parytety? a to dopiero niesprawiedliwość i nie równość

ja wam mowie, za nastepnych wyborow wygrywa lewica i macie przejebane:D

Dobra ja spadam bo widze, ze w tym temacie nie ma dyskusji od samego poczatku tylko wyzwiska, a autorka ma prawo robvic co chce.

Gość glupiaa cipoo
wypiertalaj do holandii 🖐️ w pl nikt nie chce pedalstwa

sam/a wypierdalaj. w polsce nie tolerujemy debili🖐️

Gość gfgthyjy
w polsce nikt nie będzie głosował na lewaków, bo każdy, normalny polak wie, że prawa człowieka są dla człowieka, a nie dla pedofilów i homo i nie pozwolą na to, aby pederaści mieli więcej praw od ludzi zdrowych psychicznie

Gość astruum
''Normalności się nie narzuca, normalności się nie udowadnia, normalność jest powszechnie akceptowana.'' a skoro homoseksualizm wciąż budzi wiele kontrowersji wniosek nasuwa się sam..

Gość frgyjhuki
astruum 100% racji

Ja uważam że to jest słodkie i piękne sama jestem bi i w mojej okolicy wszyscy są i w ogóle prawdziwi Chrześcijanie jeśli by szanowali P Boga to by tolerowali i byli tolerancyjni a w Biblii nic takiego nie jest zakazanie wprost odwrotnie chodzi tu o prawdziwa miłość a miłość jest tylko od P. Boga a nie chodzi to o pożądanie bo porządnienie jest zła i obrzydliwe w każdym związku miłość jest darem Bożym i ludzie którzy są Bi się nie ograniczają tak jak reszta ją otwarci na świat a właściwie w książce o psychologi ludzkiej pisało że ludzie którzy nienawidzą tego i się brzydzą to tak naprawdę kiedyś musieli to poczuć i się tego tak przerazili schowali te uczucia(tą część siebie) głęboko w podświadomości i dlatego teraz nienawidzą i nie tolerują takich ludi ponieważ sami tacy podobno każda kobieta jest Bi tylko nie każda o tym wie i nie każda to jeszcze odkryła każdy morze wybrać swoją własną drogę np ksiądz nie może mieć żony i dzieci oddaje swoje życie bogu a są tez single ich się jakoś lepiej traktuje a i są takie związki jak dla mnie całkiem normalne powinni pozwalać im adoptować dzieci i brać śluby ponieważ było by mniej dzieci w domach dziecka i w ogóle taka nienawiść i nietolerancja prowadzą do wojny a wojna do wielu strat więc widać że takie związki są całkowicie w porządku i bardzo dobre.

Gość gość
no jak to gdzie szukac co Wy ludzie korzystacie z internetu tylko z kilku stron? przecież jest nawet taki portal erotyczny www.datezone.com tam jets mnóstwo lasek Bi które dodają swoje sex fotki i czekają tylko na sex randki Bi ;) btw zaglądnij na moje ogłoszenie erotyczne może się spotkamy jeśli mieszkasz niedaleko mnie:* http://www.datezone.com/users/grzechuwarta/

Gość Tdyvg

Strzel se w łeb takich ludzi jak ty społeczeństwo powinno eliminowac .

Gość Nikt ważny

Ciekawe, ja traktuje związki bardziej emocjonalnie, nie ciałem lecz duszą, ale może u kobiet jest inaczej, jestem tylko facetem, ale związki homo, ani hetero mnie w pełni nie zadowalają