Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adidas PL

Jak to robia irlandki?wasze opinie...

Polecane posty

Gość Adidas PL

Witam Mam do was pytanie: Jak robia to irlandki ze mimo bycia w wiekszosci "Chubby" prawie zawsze maja idealnie szczuplutkie nozki i te fajne buzki z tym nosem po ktorych zadko widac otylosc... W PL jesli laska jest "wieksza" to odrazu to widac po nogach,dupsku i twarzy? Pytanie jak najbardziej powazne myslicie o uwarunkowaniach genetycznych?(tak jak z biustami:P) czy jak to jest? Sam nie moge niestety poderwac i zapytac gdyz juz od 5 lat jestem szczesliwie zonaty, ale nie trawi rozmow o innych babkach:P ADIDASIOR PLASAJACY PL DUBLIN

Gość Black Widow
Mowisz, ze jestes szczesliwie zonaty a interesujesz sie innymi kobietami...wiec chyba nie za szczesliwie, jak wnioskuje..:S

Irlandki sa sztucznie nabite mackami i innym syfem dlatego idzie im w brzuch, oblech jak im te brzuchy wystają z pod przykrutkawych bluzek...

Gość Pytonski
@Black widow: I wlasnie dlatego pisze tu, zebyscie mu pomogly!? a nie fizycznie umawiam sie z irlandkami? Swoja droga...jakaz szalona metoda dedukcji toba kieruje? A moze ty poprostu masz lat ...nascie? Oj Chyba tak.... W twoim rozumowaniu kazdy facet ktory ma kobiete i tu zaglada jest nieszczesliwy?! A co za tym idzie wszystkie kobiety(wiekszosc takich na tym forum) co maja swoich facetow a podpytuja tutaj w swoich tematach o rzeczy erotyczne rowniez sa niezszczesliwe? BZDURA Ja cos teraz wywnioskuje o tobie:Totalnie brak ci pomyslunku i nie zastanawiasz sie zupelnie co piszesz...wiec twoje wypowiedzi sa malo warte. Postaraj sie bardziej nastepnym razem @Adidas PL: Ano trzeba przyznac ze te IRL cycuszki! chyba z 80% populacji damskiej ma tam D+!!! wooohooo:P

Gość Black Widow
Whateva Pytonski i inne takie nie brakuje mi pomyslunku, bo Adidas pl to moj maz wiec chyba mialam prawo sie zdenerwowac ?czy to tez mi nie uchodzi?!!!! grrrr

przepraszam bardzo że co???????????/ że rilandki sa chude zgrabne ? to ty chyba w irlandi nie jestes koleś spasione grube beki wytapetowane

Gość Black Widow
jestesmy oboje w Irlandii i Adidas pewnie mowil o tych bardziej zadbanych niz tych pasztetowych zreszta niewiem co mu po glowie chodzilo..wole sie nie zaglebiac;p