Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CARMINA26

Gdzie kupić cienie CARMINA?

Polecane posty

Gość CARMINA26

Jesli tak to jakie opinie i gdzie je mozna kupic, słyszalam wiele fajnych opini, szukalam w necie ale nie moge ich znalesc, bo sa to kosmetyki uzywane przez profesjonalne salony kosmetyczne. Pomózcie mi je znalesc !

Gość zezowata smarkata
o m g a cóze to znów wymyslilaś?

Gość do carminy
smarkata nie znasz sie to sie nie odzywaj ! To jest marka super kosmetyków uzywanych przez profesjonalistów,mam cienie i lakier do paznokci jest super, zaraz poszukam w komentarzach sprawdzonego sprzedawce z allegro u ktorego kupowalam, o ile jeszcze sprzedaje

Gość zezowata to
to pewnie ino inglota zna hehe albo co lepiej kosmetyki z bazar :D

Gość CARMINA26
ooo wielkie dzieki ! a stosowal ktos kredki do oczu? wzielabym odrazu , bo koszt przesylki jeden.

Gość elitKOTka
Ja stosuje konturówke do oczy Carmina, jest rewelacyjna, zakochalam sie w niej od 1 razu! Super sie rozprowadza na oku, jest miekka i sie nie rozmazuje ,polecam!

Gość zly pieseK
serio jest dobra? Ja mam kilka kredek i kazda do niczego, albo za sztywne albo za miekkie i sie rozmazuja, nigdzie nie moglam znalesc takiej idealnej dla mnie i powoli juz trace nadziej ;)

Gość elitKOTka
no mowie ci ze swietna jest! lepszej nie mialam, ja tez jestem antytalencie do malowania kresek, a ta jest super i cena tez przystepna, a jak masz troche pieniedzy to kup sobie odrazu paletkę z cieniami CARMINA u tego samego sprzedawcy to cie taniej wyniesie przesyłka,ten sprzedawca sprawdzony i rzetelny, ja nie umialam sie wogole malowac, a teraz łypie swym okiem :D jeszcze tylko dobrego tuszu szukam :D Poleci ktos jakis?

Gość malowina
ja uzywam rimmla tego czerwono- czarnego, swietny jest, teraz jest w promocji w rossmannie z błyszczykiem po ok 19zeta

Gość ja od zawsze tylko
Loreal - Feather Lash słuchajcie a te cienie CARMINA to naprawde sa dobre? Szukam dobrych cieni w kolorach brudnego rózu, a cena tych to jak tych ze sredniej pólki i nie wiem czy warto je kupic

Gość zielona210
ja mam te cienie! kurcze zaluje ze wczesniej sobie takich nie kupilam, bo sa super! Nic dziwnego, ze uzywają ich dobre kosmetyczki w salonach, bo te cienie sa bardzo trwale i piekne. Swietnei sie rozprowadzają, naprawde warto je kupic