Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wiecieeeeeeeeeee

Czy jak ktos pali w domu to zwierzeta np pies tez jest narazony na jakies chorob

Polecane posty

y od tego? Bo moi rodzice pala i zauwazylam ze moj pies tak dziwnie oddycha, z takim "chrapaniem". Nie wiem czy to od tego czy moze taki jego "urok"???

Gość a jaka to rasa bo niektóre tak
mają same z siebie np pekińczyki i buldogi francuskie. Może też tak być, że jest przeziębiony co przy takiej pogodzie możliwe. Oboje z mężem paliliśmy i nasze psy zawsze dożywałay baaaaaaaaaaaaaaardzo sędziwego wieku ponad przeciętną nie chorując na żadne choroby płucne.

to york

hmm, nie wiem jak z yorkami, bo nigdy nie miałam tej rasy. Może wybierz się do weterynarza i zapytaj. Ale jeśli piesek jest żywotny, normalnie je, bawi się i nie wygląda na chorego, to może taka jego "uroda". Mój ostatni dalmatyńczyk też czasami pochrapywał przez sen :)

Mój nie robi tego ciągle ale nieraz jak sie chce przytulic czy cos to tak chrapie dziwnie. Bawi się i je normalnie więc wydaje sie zdrowy ale wlasnie nie wiem czy palenie w domu nie szkodzi psom

na przykładzie moich pisałam, że nie. Ale... pewnie jak zwykle jednemu szkodzi, a drugiemu nie :)

dziekuje za odpowiedz

Gość hiytftrdt
psy to też organizmy żywe i dym szkodzi im podobnie jak ludziom! co za pytanie nielogiczne ... :/

Gość dobre;
oczywiście ze są narażone tak samo jak ludzie, wdychanie dymu papierosowego jest cholernie szkodliwe! ;o myślałam że to oczywiste.