Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TineX

On 26 letni prawiczek ja 20 letnia maniaczka

Polecane posty

Kocham mojego faceta, jest wspaniałym chłopakiem. Ma 26 lat i można powiedzieć że nigdy nie miał kobiety.. zawsze kończyło się tylko na rękach bo dziewczyny nie miały cierpliwości. Mam 20 lat i od 2 lat jestem doświadczona. Nie jestem wielkim asem w tych sprawach. Ustaliłam z moim chłopcem że zrobimy to w nadchodzący weekend, on się bardzo stresuje i niepotrzebnie nastawia. Podajcie mi kilka rad jak sprawić by on czuł się komfortowo, jaką atmosferę stworzyć..

Gość nadeszła wiekopomna chwila ;)
sorry, ale robótki ręczne to też seks, więc miał kobiety :P no chyba że to robił sam :D

Gość ertgdrdg
Bądź ciepła,nie daj boże nie komentuj jak coś nie pójdzie. Jak wyjdzie sam się rozkręci..;) zobaczysz...

Pogodziłam się już z tym że narazie o sobie mogę zapomnieć, chce się skupić na nim. Jestem pełna optymizmu a czuje że jedynie praktyka może sprawić że będzie coraz lepiej.

lepiej na pierwszy raz się nie umawiać tylko zrobić to spontanicznie - mniejszy stres ;)

Gość ertgdrdg
Racja! jeszce się gotów tak zestresować że hydraulika siądzie... Licz się z tym ze parę razy na początku po 3 ruchach koniec... tez minie...