Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotkarkakafeteryjna

czytaliście że Russel Crowe śpiewa?

Polecane posty

Śpiewa o Robin Hoodzie . Farel też śpiewał. On z kolegami, a Farel z Jeffem Bridgesem , który był nominowany do Oskara wiele razy o ile się nie mylę. A widzieliście, że ten...eee... John Travolta ma guza na karku? Guza ma - może jest chory. I co? Czy się tym przejmuje? Czym on się w ogóle przejmuje? Że ostatnio gra z Kasią Smutniak? A nie z Berlusconim? No szkoda , nie? I wiecie co... wydaje mi, że jeśli ktoś pójdzie do sądu to tylko... Bachleda. Bachleda bo jest młoda. Dosłownie. No chyba , że coś w tej Rosji osiągnie bo to się może przydać i wtedy to co będzie miała to będzie film...Jordana. No i niech se Jordan z nią robi co chce. Tyle miała kasy dosłownie co sama Kasia Smutniak.

Boże jaki bezsens - zamiast Niemcy w Rosji to irlandia w Rosji bo nie chcą Anglii, a chcą angielski na pewno. No to wiecie zamiast dawno przeprosić za wybryk to teraz muszą trzymac z Irlandią politycznie. Bez sensu :(

Wiecie - gdzie mogą kręcić ruski? No nie wiem - w Irlandii? W razie co? Bez sensu - a po co im ta Irlandia? co za kretyństwo. Jak już to w Niemczech, ale oni mają u siebie wszystko. A pustynię mają w Mongolii - już to rozprawcowałam.

Wiecie ta Rosja powinna być w USA - kręcić coś w USA , nie? Coś o ruskach w USA, a tu? Rosja w Irlandii. Bez sensu :(

Boże jak mnie brzuch boli - ale doszli do wniosku, że i tak lepszy Farel niż Travolta bo Farel... no cóz... jeszcze kontaktował, ze nie chce grać z Bachledą. A czemu? Bo nie jest gwiazdą. Bo mówią mu pewnie - Aniston. Ok. A Bachleda? Nie. Czemu? No to teraz sobie dopowiedzcie dalej. I pytanie do Travolty - czy Travolta jeszcze w ogóle coś jarzy czy nic. Prawdopodobnie, że ma pracę i idzie do Niemców. I tak gra w samej chale. A Willis nie chce do Niemcow. Czemu? Czy ma oskara? Chyba chce oskara? Po co mu Oskar? Za Demi?

Wiecie - bo jak bachleda wróći z tej Rosji, i coś w Polsce, to później może zagrać w Niemczech Z FARELEM. No ale problem jest taki fAREL Z NIĄ WIĘCEJ GRAĆ NIE CHCE. I WtEDY byłaby tą gwiazdą. A tak? To ona będzie gwiazdą ale w...sądzie. Zależy co w tej Rosji i koniec. Bo do tej pory nic do niej nie mieli, ale się puściła i co dalej? Chcielibyście taką? Co może być dalej po takim numerze?

wiecie tak by sie Farel Niemcom przydał - po Aniston mógłby być on. Gdzieś tam 2013 , 2014. Ale z Bachledą. Albo no z kim... niemiecka gwiazda? No to akurat mają gdzieś ... z kim by go tu ustawić. Zostaje Kasia Smutniak i tyle :(

no ale sluchaliscie tej hip hopowej pisoenki o Alicji bachledzie ?

No i może grać z Farelem Smutniak czemu nie? Żeby nie zmarnować Travolty i tyle, nie? W sumie i tak stres mniejszy bo Travolta większa gwiazda, a Farel mniejsza chociaż... i tyle. No to na Smutniak im sie zgodzi pewnie i tyle. A i tak musi być rezyser i dalej to co było... scanariusz. Skąd Gibson miał scenariusz do Pasji - sam se go napisał... ten gnojek... :(

OTO TEKST PIOSENKI MURZYNA O ALICJI Łiłiłi Bachleda Curuś Alicja, Zdobyć ją to była kiedyś moja misja, Gdy ujrzałem z bliska jej wielkie oczy, Nic nie mogło mnie więcej tego dnia zaskoczyć, Chciałbym zamoczyć, to była pierwsza myśl, Ale po chwili już jej facetem być, Na stałe by nie tylko o niej śnić, A żyć razem z nią i uczyć się kryć, Ale zabrakło mi odwagi do szczęścia, Przechyliłem sztalę ale nie zwycięstwa, Jesteś piękna skarbie, Naprawdę, słówko, aż bym się bał z taką jak Ty wejść na łóżko..

Wiecie - jak zagra ze Smutniak to może modelka z chorym dzieckiem w USA też coś dostanie za Farela i niech se szuka dalej, nie? No to jej pomoże i może mieć koleżankę, kto wie? W sumie 2 modelki siebie warte... 🌼

od 3 minuty 40 sekund zaczyna sie zwrotka spiewana przez murzyna o ALICJI bachledce:O:O:O:O:O no co te murzyny dzis nie wymysla:O:O:O:O

Wiecie - próbują zrozumieć tę Robin bo 7 dzieci i w sumie 7 sierotek. Nie przez Niemców , o nie. To sie samo rozleciało. Wiecie - jedyne co to jego rodzina, 11 dzieci a prawda? A prawda jaka była? O tej Robin też - tylko kasa. No to ma 400 melonów PO CICHU i tyle. Na pewno tak jest :(

proboje sie wczuc w ten tesk o alicji i ruszam glowa i rekami jak raper w rytm :O moj pies tez rusza glowa jak gangsta raper:O:O :classic_cool:

wiecie moj pies jest chyba troche taki gangsta nie? tak mysle :O