Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili 8327993279

Jest ze mna dla seksu??

Polecane posty

Gość Lili 8327993279

Jestesmy z mezem juz rok po slubie, wczesniej kochalismy sie dosyc czesto, bo nawet 3-4 razy dziennie. Jest nam, a raczej bylo nam dobrze. Stwierdzilam, ze maz ma ze mna za dobrze, ze inne kobiety tak nie daja swoim mezom, ze aby byl seks, to maz musi na to zasluzyc. Nagle z dnia na dzien powiedzialam dosc! On jest zdezorientowany, kochamy sie raz na tydzien. Wiem, ze to teraz ja mam wladze, ale widze w jego kierunku negatywne nastawienie, przestal mnie calowac, nie dobiera sie do mnie jzu jak kiedys, namietnosc miedzy nami wygasa. Czy tego moze byc przyczyna zmniejszenie stosunkow seksualnych?? bo jesli tak, to nie potrafilabym sobie wybaczyc, ze wyszlam za mezczyzne, ktory jest ze mna dla seksu. Na wszystkich innych plazczyznach sie swietnie dogadujemy.

sorki za szczerość... ale czy Ty na prawdę jesteś aż tak głupia?? Logiczne jest że skoro ty masz sex w dupie to maż będzie tam miał ciebie... łaske mu robisz że idziesz z nim do łóżka?? sex jak zasłuży?? a co to pies jest?? niektórym babom to się na prawdę w dupach poprzewracało

a potem się kobiety dziwią że faceci idą po sex do innej albo całkiem odchodzą... żenada

Gość Lili 8327993279
Kocham go, ale nie wyobrazam sobie, ze on kocha moje cialo, nie kocha mnei za to jaka jestem, za to ze mu robie takie pyszne obiadki. Seks w zyciu powinien byc na drugim miejscu, najwazniejsza jest milosc. Ona powinna wszystko zwyciezyc

Gość Lili 8327993279
Wszyscy mezczyzni sa tacy sami, niech sie jakas kobieta wypowie

Gość Mag__da
Chcesz znać zdanie kobiety?? jesteś nienormalna i za rok założysz wątek.. mój mąz mnie zdradza pomóżcie

Gość Lili 8327993279
Kiedys mi kwaiatki przed slubem nosil co tydzien, po slubie przestal. Ja jestem nienormalna?? Niech pokaze ze mu zalezy, to dostanie, ale narazie nie ma co liczyc.

Gość nadeszła wiekopomna chwila ;)
jestem kobieta i powiem ci żeś popierdolone dziewcze jest :classic_cool:

Gość szparek
Jesteś głupia cipa! Moja Małżonka robiła coś w ten deseń, a ja o mało co nie przeleciałem koleżanki z pracy, na szczęście umie nad sobą panować i do tego nie doszło, a w tym czasie libido mojej wróciło do normy, teraz jest super.

Gość Lili 8327993279
Wy wszyscy jestescie tu maniakami seksualnymi chyba:) Narazie seksu mial nie bedzie, do odwolania. Wczoraj zamiast mnie pocalowac na dobranoc, to obrocil sie na drugi bok i usnal. Nie odzywa sie juz prawie do mnie. To wyglada tak, jakbym mu zabrala wszystko to co ma, nie dajac mu seksu. Nie sadzilam, ze mezczyzna moze byc az tak ograniczony.

Gość Mag__da
Lili 8327993279 wiesz co mnie najbardziej martwi??? ty wierzysz w to że masz rację... polecam dobrego drogiego psychiatrę.. i to zupełnie szczerze bo pod deklem się poluzowało

Gość EwaO
Właśnie z tego widać że on cię kocha taką jaka jesteś. To ty powiedziałaś "dość". Rób tak dalej a on znajdzie sobie kochankę. Małżeństwo to partnerstwo w każdej sprawie, a nie prośby i zasługiwanie. "Wiem, że to teraz ja mam wladze...". Jeszcze trochę a sama z tą "władzą " zostaniesz. To Ty zmniejszyłaś częstość zbliżeń. Żeby to nie okazało się twoim największym błędem życiowym.

Gość szparek
Oj coś czuję, że on już dupczy na boku. :D

Gratuluję, jesteś na dobrej drodze do rozwalenia związku.... Zastanów się kobieto, myślisz, że facet byłby z Tobą tylko dla seksu? Skoro może mieć niemal każdą, kiedy chce i gdzie chce... Facet nie musi długo szukać... A to normalne, że chce zaspokoić swoje potrzeby, nie tylko seksualne ale też potrzebę bliskości, zrozumienia, okazać uczucie, ze swoją kobietą a nie przypadkową osobą....

jakaś ty głupia :O ja bym sie z moim non stop kochała, bo tak go pragnę i jest dla mnie naj, a niestety, nie zawsze mogę przez wyjazdy :( jak sie z kims jest i go kocha, to nie ma zabaw, że teraz zero seksu bo tak, ile ty masz lat? :O

Gość Lili 8327993279
A ile jest bialych malzenstw i tez zyja szczesliwie, nie potrzebuja seksu. Lubimy obydwoje seks, ale jak tak dalej bedzie, to zaczne zalowac, ze jestesmy razem.

Gość EwaO
To tobie ma zależeć. Wystarczy rok bez sexu i będzie miał argument do rozwodu. Kwiatki ... zamiast kwiatków można kupić coś pożytecznego do domu.

A co do jego zachowania teraz, jemu nie chodzi o sex a o to jak go traktujesz!! Zastanów się, chciałabyś być szantażowana? "Obiad mi nie smakował, seksu dziś nie będzie" :O

Gość Mag__da
ja co raz poważniej myślę że to prowokacja... przecież nie można być aż tak pier..dol..nię...tą

Madziu, można :D

kobieto co ty gadasz porąbana jesteś niech cię zdradza seks nagrodą?