Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcbxcfg

Jak utemperowac faceta ktory chce dominowac w zwiazku

Polecane posty

Gość vcbxcfg

Jest lwem i sie zachowuje jak lew a ja bym chciala go z lekka poskromic macie jakies sposoby sprawdzone?

Gość Mała Blondyneczka 1986
Sama się utemperuj. Natura dała samcom to że są dominantami i nie zmieniaj tego.

Gość giniaminia
Też mnie to interesuje. Mój facet to lew ja bliźniak, dwie indywidualności z ta różnica, że ja jestem w stanie pójść na kompromis, nie muszę dominować a On...no wiadomo.

Gość vcbxcfg
ja tez jestem bliznieta a on lew. i on wszystkich poniewiera jak scierkami!!!! Uwaza sie za boga a wszystkich w dupie . chodzi z zadartym nosem

Gość giniaminia
A mój właśnie nie, bardzo szanuje ludzi, stara się nie oceniać nie obgadywać. Najbardziej strofuje mnie, z tym, że ja sie nie daję bo jestem silną osobowością, Czytałam gdzieś, że tylko bliźniak jest w stanie poskromić lwa.

Durne baby... Zadawanie tojadu zmieszanego z wywarem z odchodów kota i oka nietoperza w zupie przez tydzień powinno pomóc 🖐️

A kto ma dominować? Kobieta? Co wy, jakieś babochłopy? :o

Gość vcbxcfg
nie tu nie chodzi o to kto ma dominowac. Chce tylko mu pokazac ze nie jest pepkiem swiata i nie liczy sie tylko on!! jego zdanie i to co on karze to trzeba robic a jak nie zrobi sie to kaze spierdalac:/ chcialabym mu wygarnac wszystko ale nie chce bo sie to zle skonczy za bardzo mnie i innych owina sobiel wokol palca

Gość kei
zmienić się nie da wymień go na pantofla.