Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zkzkzkzkzkzkz

Problemy z krazeniem?

Polecane posty

Gość zkzkzkzkzkzkz

Zakladam ten watek z pytaniem, bo tu gdzie obecnie mieszkam nie ma specjalistow. Mam w planach wyjazd w celu zrobienia sobie kompleksowych badan etc. ale na razie chcialam sie tutaj zapytac. Inna sprawa ze lekarze skopali mi wiele rzeczy zamiast pomoc, dlatego jak tylko moge unikam ich jak ognia ostatnio. Od dziecka mialam problemy z krazeniem, niewazne jak duzo sie ruszlam mialam zimne nogi i rece, bylam tez dosc chudym dzieckiem. Pozniej z wiekiem, zaczelo sie wiecej siedzenia w domu, w szkolach etc, coraz mniej ruchu. Chociaz staralam sie zawsze dbac o to zeby gdzies pobiegac, pojezdzic na rowerze, potanczyc etc. Teraz od dluzszego czasu mam siedzaca prace, wiele godzin siedze przy biurku, wieczorami cwicze, czasem jezdze na rowerze i biefam. Zywie sie raczej zdrowo. Niestety ten siedzacy tryb zycia obecnie, papierosy ktore kiedys palilam i tabletki hormonalne, tak dokopaly mojemu organizmowi. Ze obecnie mam widoczne pod skora zyly, szczegolnie na lydkach, niesamowicie szybko marzne, jesli cwicze/biegne/ponosze cos ciezkiego - szybko sie "przegrzewam". Mam nerwobole miesnia sercowego, czasem bije bardzo wolno czasem strasznie szybko, cisnienie mi lata jak chce. Czasem w nocy budze sie lapiac powietrze z mrowieniem w klatce piersiowej. Dosc czesto sie przeziebiam. Wydaje mi sie ze to wszytsko jest przedewszystkim skutkiem zlego krazenia, czy ktos zna dobra diete, moze jej jakies suplementy, zwiczenia ktore by pomogly? Pozdrawiam.

Gość ....finka
Doradze medycyna naturalna na gg.....................

Gość zkzkzkzkzkzkz
Jesli to nie reklama jakis srodkow czyniacych cuda, a kwestia konkretnych zol etc, z checia sie odezwe na gg:)

Gość do zkzkzkzkzkzkz
Tu masz kilka istotnych punktów do realizacji, żeby żyć w miarę zdrowo: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny, ale rekreacyjny, na poziomie potu (najzdrowszy rower górski na "ostrym trybie" gdyż nie obciąża stawów)i raz/tydz. sauna sucha 3.higiena 4.systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn 5.pozytywne nastawienie psychiczne Szczegóły znajdziesz pod nw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość zkzkzkzkzkzkz
Dziekuje, wlasnie przegladam linki.