Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freddie

Przyjaciółka

Polecane posty

Gość Freddie

Witam. Mam problem, a mianowicie mam/miałem przyjaciółkę, z którą żyliśmy jak brat i siostra. Spotykaliśmy się bardzo często chodziliśmy na zakupy , kawę lub na spacer. Rozumieliśmy się świetnie i jedno za drugim wskoczyło by do ognia. Mówiliśmy sobie, że się kochamy i nasza przyjaźń jest wieczna i nic nas nie rozdzieli. Wydawać by się mogło, że to jest prawda, jednak na majówkę wraz z naszymi znajomymi pojechaliśmy nad jezioro na trzy dni. Z początku wszystko było pięknie, jednak w drugim dniu zaczęliśmy się kłócić, ona była na mnie zła za to, że zacząłem się "rządzić", czyli przynieś to, przynieś tamto. A ja byłem na nią zły za to, że poszła pić z jakimiś facetami, których nie znała. Gdy dowiedziałem się gdzie jest i co robi poszedłem tam i na oczach tych facetów zrobiłem scenę, że idziemy do domu i w ogóle. Ona jednak nie chciała pójść, więc zostałem razem z nią, później do mnie podeszła i mnie przeprosiła i na jakiś czas było między nami dobrze. Jak już odjeżdżaliśmy powiedziała mi, że jest mną zmęczona przez moje zachowanie i musi odpocząć. Zraniło mnie to ale uszanowałem jej zdanie(trzeba przyznać, że zachowywałem się okropnie, ona zresztą też nie jest bez winy). W następnym tygodniu poszliśmy na koncert, gdzie spiłem się do nie przytomnego i musiała się ona mną opiekować, a podziękowałem jej za to na drugi dzień mówiąc "zamknij się", gdy mówiła do mnie, że nie mam szacunku dla rodziców i bliskich. Z początku miałem to gdzieś, bo wiedziałem, że jak przeproszę to wszystko będzie oki. Jednak gdy tego samego dnia zadzwoniłem do niej, żebyśmy porozmawiali i sobie wszystko wyjaśnili, odpowiedziała że nie chcę się ze mną widzieć i najpierw muszę przemyśleć swoje zachowanie i stosunek nie tylko do niej, ale do wszystkich ludzi. Porozmawiałem o tym z moim przyjaciele i doszliśmy do wniosku, że zadzwonię do niej na drugi dzień i przeproszę. Tak więc zrobiłem, jednak ona powiedziała, że chcę ze mną ograniczyć kontakt, bo nie takim mnie poznała i potrzebuje czasu, by to wszystko przemyśleć. I teraz w ogóle praktycznie w szkole jak i poza nią nie rozmawiamy i ten stan utrzymuje się już jakieś 5 dni. Nie wiem co mam zrobić, bo bardzo mi na niej zależy. Muszę zaznaczyć, że jestem biseksualistą i nigdy nie chciałem od niej nic więcej, choć podczas tej majówki pocałowała mnie ona z języczkiem, ja jednak nie odwzajemniłem tego pocałunku. Pomocy nie wiem co mam robić!

Dlaczego ją osaczasz? To Twoja PRZYJACIÓŁKA a nie dziewczyna, nie masz prawa jej mówić z kim może pić a z kim nie... itd. Nie dziwię się, że ona chce odpocząć.. Mówisz, że pocałowała Cię z języczkiem, a nie uwazasz, że z jej strony to coś więcej niż przyjaźń, że dlatego chcę ograniczyć kontakt żeby się " odkochać " ? Bo jakbym ja była zakochana w facecie a on powiedział by do mnie " zamknij się " to też bym się odsunęła...

skoro pocalowala Cie z jezyczkiem to może czuje cos wiecej niz przyjaźń, poczula sie odrzucona i chce dla swojego dobra ograniczyc kontakty z Toba?

Gość migotka119900
jestescie jak dwa bieguny raz sie przyciagacie raz sie odpychacie. wina jest rozlozona na pol bo ty sie strasznie zachowywales na tej majowce ale ona nie powinna isc pic z innymi facetami... ona ma racje poczesci ze nie chce z toba utrzymywac kontaktu zbyt czestego bo sie obrazila za to co zrobiles na majowce jak zazdrosny maz sie zachowales ona nie jest twoja wlasnoscia... i twoje zachowanie na koncercie...moim zdaniem jesli sie z kims idzie to sie nie upija do nie przytomnosci zeby ta druga osoba sie z nami nie urzerała...

Gość Freddie
Ja to wszystko rozumiem, dlatego idę do psychologa, bo czasami zachowuje się jak inna osoba. Kiedyś powiedziała mi, że kocha tego "pierwszego" mnie,a tego "drugiego" nienawidzi. W dodatku kiedy mnie pocałowała to była pijana i swoim przyjaciółka mówiła, że tego nie pamięta. Jeśli jesteśmy już przy tym to często się całowaliśmy, ale tylko w usta bez języka. Wiele razy mówiła mi, że jestem dla niej kimś ważnym i że ciężko było by jej beze mnie. Mam zamiar napisać do niej list i ją w nim przeprosić i powiedzieć, że zrozumiałem jaki czasami dla niej byłem egoistyczny i chamski oraz poprosić o spotkanie.

Gość Freddie
Sądzicie, że może się jeszcze wszystko ułożyć? Czy jest szansa na to by było tak jak kiedyś między nami?

Gość ivvvvvvvvvv
Laska go całuje z języczkiem, a ten o braterskiej przyjaźni. Można być takim idiotą? Nie wierzę? :D

Gość ivvvvvvvvvv
PS. Seks też uprawiacie "po przyjacielsku"?

Napisał że po pijanemu to zrobiła więc to może wiele wyjaśniać.. a może po prostu od dawna to chciała zrobić a po alkoholu nabrała śmiałości.

Gość Freddie
Ale ja jej mówiłem, że nie chce od niej nic więcej, chcę przyjaźni nie związku, bynajmniej nie teraz. Kobiety mnie w większości nie pociągają, wolę mężczyzn:) Wracając do sprawy dziś sprawiałem wrażenie szczęśliwego i radosnego. Gdy wszyscy byliśmy razem i śmiałem się miałem dobry humor, ona siedziała cicho patrzyła w przestrzeń i widocznie była wkurwiona, a po pewnym czasie wstała i wyszła.

Gość Freddie
Wracając do pocałunku, wiele razy po pijaku mnie prosiła byśmy się przylizali, że i tak jestem gejem to nie szkodzi, ja zawsze odmawiałem. To może też o czymś świadczyć?

Gość Freddie
Co powinienem teraz zrobić?

Gość Freddie
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś poradziłby mi co mam w tej sytuacji zrobić.

Gość Freddie
Zazwyczaj to wkladala mi w odbyt gumowego kaczora a potem srała mi na twarz. Myslicie ze sie zakochala idiotka?

Gość Freddie
Nie wiem kim jesteś i czemu się podajesz jako ja debilu, ale jak masz już coś kurwa pisać głupiego to nie pisz w ogóle.