Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiffany212

Komputer bez wad... Ale z jedną. DLACZEGO SIĘ WYŁĄCZA

Polecane posty

Gość Tiffany212

Mam małego problema :/ Bo jak zaczynam gadać na Skype to zawsze chcę załączyć neta . no i mi się wyłącza . a pużniej wszystko się u nim wali . Wyłącza się bez powodu ... Z rodziny mam eksperta ale nic nie poradził wymienił zaśilacz i nic . dalej to samo .. i kurcze chcę sobie pograć podczas gadaniny a zawsze albo przerywa albo się wyłączy ten komputer robi mi to 2-5 razy dziennie!! Poradźcie pliskaa i dajcie jakiegoś mechanika czy jakos tak eksperta od komputera tak koło Częstochowy pilsss :D

Gość Uboot
może sie przegrzewa

Gość Tiffany212
Ale ja nigdy tak nie przegrzewam go do 6 gdz. xD tylko gram do 3-2 gdz. :( Pytałam się eksperta ale to nie od przegrzewania :/

Gość żartujesz chyba dzisiaj
zasilacz pada

Gość żartujesz chyba dzisiaj
a sorki, pisałaś, że wymieniony.. u mnie akurat to pomogło

Gość Tiffany212
Sorki sorki ale źle napisałam bo okazało się że zaśilacz nie pasuje :(

zasilacz albo uszkodzeni systemu w ostateczności uszkodzenie gniazda mikrofonu

Gość Uboot
procesor przegrzewa się od obciążenia przy niedostatecznym chlodzeniu. Jeśli odpalasz jakąś "ciężką" grę to masz to gotowe. Spróbuj oczyścić kratki wentylacyjne. Jeśli to nie pomoże, to sama nie zrobisz. Wymiana pasty chłodzącej i mnóstwo innych czynności, o których sam nie mam pojęcia.

Gość Tiffany212
Sorki ale znowu mi się WYŁĄCZYŁ nawet nic nie robiłam tylko czekałam na odpowiedzi ... Co robić ... ?!

padl zasilacz albo sie przegrzewa za male chlodzenie albo syf i kurz w srodku ewnetualnie system pada

Gość Skoro zasilacz był wymieniony
To albo kolejny jest gorszy od poprzedniego albo to nie to.Może być to dziabnięta kość RAM należy pobrać program http://www.memtest.org/download/4.10/memtest86+-4.10.iso.zip nagrać na płytkę i odpalić komputer z płyty. Ew może to być uwalona grafika to można sprawdzić tylko poprzez podmiankę (wirusy wykluczam bo ufam iż jest antywirus)

Gość Tiffany212
No mam BSOD ale zmieniam xp używam anty wirusów Nod32 :/ ale po kilku dniach mi się nie wyłączał dopiero wtedy kiedy sciągełam sobie Aqq ale usunełam i du*a to samo