Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o odpowiedź

CZY mogę być w ciąży???????????????????????????????????????????

Polecane posty

Kobietki Drogie rzuciłam tabletki, już od dwóch tygodni ich nie biorę po siedmiodniowej przerwie po prostu zakończyłam przyjmowanie. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży, gdy po rzuceniu tabletek kochałam się ze swoim mężczyzną niemal dzień w dzień do końca? Czy odstawienie tabletek pomaga w zajsciu w ciąże czy nie ma takiej możliwości? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi! Bardzo byście mi pomogły !

kobieta, która wie, ze tabletki zabezpieczają przed ciążą, wie też, że zaprzestanie ich brania zwieksza wieeelokrotnie zajścię w ciażę, to logiczne :D:D

No a ja się przejęłam, że takie debilki istnieją a nie wzięłam pod uwagę, ze może faktycznie prowokacja...:D:D:D

spoko, liczą się dobre intencje :classic_cool: z reszta kafe to wylegarnia prowokatorow, czasem mozna sie w tym pogubic hehe

Charlotte dlaczego nazywasz mnie debilką? Nie jestem ginekologiem i nie mam pojęcia dlatego pytam. Myślę już o dziecku stąd moje pytanie.

Gość nadeszła wiekopomna chwila ;)
charlotte nie bądź trolem jak ktoś wcześniej ;)

Dlaczego nazywam Cię debilką? Ile masz lat? Nie obraź się, ale jeśli brałaś tabletki anty to powinnaś doskonale wiedzieć, że po odstawieniu ich Twój organizm szaleje i bardzo łatwo zajść w ciąże. Poza tym gdzie masz rozum, że kochałaś się z chłopakiem DO KOŃCA bez żadnego zabezpieczenia?

Charlotte300392 - a ewentualna ciąża jest dla Ciebie radosna nowina?:) bardzo prosze o odpowiedź - kolezanko wystarczy sie zastanowic po co zaczelas brac tabletki i jakie jest ich dzialanie - to zapewne wiesz.... skoro juz ich nie bierzesz to.....???

:D autorko może i nie jesteś ginekologiem ale jeśli nie wiesz-że jak uprawia się sex bez zabezpieczenia to możesz zajść w ciąży- to sama narażasz się na ...hmmmm....epitety odstawiłaś tabletki- więc odstawiłaś antykoncepcję zgadnij skąd się biorą dzieci ?:)

Gość bvnvc
a czemu zadna z was jej nie powie o tym ze to jest ryzyko nie odczekac po tabletkach jakiegos czasu!! przeciez ten hormon sie odklada w tkankach i nie jest bez znaczenia dla plodu, przeciez jak bedziesz w ciazy a ono bedzie pobierac pokarm, to tez sie bedzie przedostawac do niego odpowiednia ilosc hormonu, masakra jakas z wami!!

Nie, nie byłoby radosną nowiną.. wręcz przeciwnie... Sytuacja wygląda tak, że kochałam się z chłopakiem w dwa dni po miesiączce, cykle mam regularne, 31 dniowe, więc to raczej dni niepłodne. Niestety pękła nam gumka ale on się zorientował i skończył NA ZEWNĄTRZ. Jednak ja spanikowałam i po ok. 40 h wzięłam escapelle ( tabletka po ). No i teraz mam dalej schizy, że mogę być, ale z drugiej strony sama sobie mówię, że jestem walnięta i to niemożliwe...

Gość szuruuuuuuuuu
a mi sie spoznia okres 8dni :) i co mam powiedziec? ze swoim juz gadamy na calego o dziecku a co z tego wyjdzie to nie wiem.. jutro test i wszelkie watpliwosci sie rozwieja, moze to dziwne, ale moj facet mnie zaskoczyl , dzisiaj dla sprawdzenia wzielam paski owulacyjne i on stw ze sam ten test wykona :) (jak duze dziecko) po czym oswiadczyl ze jutrzejszy test takze sam wykona :D doslownie wyrawilismy sobie pasek z rak, aczkolwiek ciaza by byla wielka odmiana w moim zyciu ale ciesze sie, ze mam takiego faceta - juz od wczoraj mam zakaz jedzenia roznych rzeczy i picia kawy :D tak o mnie dba hehe

Gość tak mnie naszło dziś
ale z was kretynki:O przecież hormony antykoncepcyjne to nic innego jak hormony kobiece i na pewno nie zagrażają dziecu:D :D :D co za zacofanie:D po odstawieniu tabletek należy odczekać żeby uregulować cykl-->patrz wiedzieć kiedy się w ciążę zaszło a po drugie by zredukować prawdopodobieństwo ciąży mnogiej.

Gość szuruuuuuuuuu
jutro * ciazowy :D a owulacyjny byl dla jaj bo niektore kobiety pisza ze czasami moze wyjsc na ciaze

Jak się współżyje przed ślubem, to potem są takie problemy :O

tak mnie naszło dziś doinformuj sie deklu :O

wzajemnie deklu ty sie doinformuj

Gość qazzzzzzzz
a co do tabletek zaden lekarz nie zaleci kobiecie proby zachodzenia w ciaze od razu po zaprzestaniu!! przeciez z takiego dziecka jakis niedorozwoj moglby sie urodzic, w koncu w ciazy nie mozna tyle rzeczy jesc i pic - to taki nadmiar hormonow tez by mogl zaszkodzic.

tak mnie naszło dziś wzajemnie deklu ty sie doinformuj :D:D:D z ciążą miałaś tyle do czynienia co obejrzenie filmu na ten temat na discovery, co? ;) mało wiesz, duzo mówisz

:DD i tu też nie trafione :D🖐️

to byś sie wstydziła i takich bzdur na forum nie pierdoliła :classic_cool: