Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada$

Czy starania o dziecko 4 miesiące po porodzie to nie za wcześnie?

Polecane posty

Gość koiko
chlopie,ale ona jest strasznie mloda A ty ja pakujesz w kolejnego dzieciaka..kiedy ona sama jest prawie dzieckiem:(

No i taka odpowiedź jest normalna... Wiesz, ja zdaję sobie z tego sprawę, pytam ją kilka razy dziennie czy jest pewna, ale ona jest pewna ;) I wróciła od lekarza i z laboratorium. Wyniki w przyszły poniedziałek :) A lekarz tak jak mówiłem. Przeciwny.

22 lata to dziecko? Wiesz ja się tak "późno" zdecydowałem na dziecko, ona chciała już wcześniej...

Gość koiko
moze jest wyjatkowo dojrzala ,ale takich dziewczyn jest bardzo malo Na ogol dziewczyny w tym wieku imprezuja,studiuja,szleja i bawia sie:)

Studia jej nie wyszły niestety... A szaleć nadal szaleje, na koncertach :) Jest typem odludka trochę... nie lubi być na innych imprezach niż koncerty.

Gość koiko
to udanych staran,byleby tylko zaraz trzeciego nie bylo..:)

Hehehe dzięki :) Na trzecie zaczekamy do mojej 40 :)

Gość koiko
fajne jest to,ze faceci moga miec pozno dzieci a nawet teraz jest moda na tatusiow grubo po czterdziestce Nie tylko wsrod gwiazd:) takze nie ma pospiechu,napewno sie wyrobicie Gorzej juz maja kobiety grubo po trzydziestce U nich zegar nieublaganie tyka..

Gość ewulaaaa
nie rozumiem sensu takiego postępowania dzisiaj, jest tyle fajnych rzeczy na świecie, jest się młodym , pięknym, tyle jest miejsc do zwiedzania ,zabaw, fajnych i nie którzy tylko DZIECI, DOM I ZĘBY W ŚCIANE, cały czas z bachorkami się męczyć, oczywiście można z nimi ale jak widze nie raz nad morzem jak takie całe rodziny zdzieciarzone , te matki takie umęczonee, co ta kobieta w życiu ma... całą piękną młodość z brzuchem ...masakra

Dlatego ona mnie tak ponagla, woli być młodą mamą :)

ewula ale my normalnie z małym wyjeżdżamy i jakoś nam nie przeszkadza jego obecność :) Nie jestem jakiś super fajny ale odciążam moją partnerkę jak tylko mogę. Jeżeli zechce opiekunkę, to ją ma załatwioną...

Gość ale glupia malolataaaaa
chcesz babe wykończyć, wziąłeś sobie młoda i chcesz ją "zajeździć"

Gość gość
Teraz to już chyba nieaktualne :D

Gość ???????
już kawaler szukający kobiety ???? ładnie

znajomaaa! przybij piatke! a ty Adasku ! widze... ze bardzo sie nudzisz, ha ha....wziol bys sie za lopate! czy cos kakretnego!!

Adas daj spokoj;) takie teamty zakladasz na forum?? przeciez wiadomo ze tu ludzie ktorzy czytaja ze zrozumieniem to rzadkosc;) pytanie wydaje mi sie ze zadales kokretne wiec nie wiem w czym tkwi problem innych?? ze jestes starszy od sowjej malzonki o 10 lat??i bardzo dobrze... ja tez mam meza starszegod od siebie o 8 lat i bardzo sie dobrze z tym czuje bo wiem ze mam przy sobie faceta a nie chlopczyka;) Nasz synek ma 6 miesiecy i jak teraz zaszla bym w ciaze tearz to bym sie bardzo cieszyla...i tez moja pierwsza ciaza bylam zagrzona przez ostatnie 3 miechy lezalam w szpitalu...

Gość gość
Czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem? TEN TOP JEST JUŻ NIEAKTUALNY, więc skończcie tu już pisać !

Gość Zimna jak lód
ja zaszłam w drugą ciąże jak moja córeczka miała 4 mies i 1 dzień, za pare miesięcy będa jak bliźniaki... mam mniej lat od twojej kobiety... także polecam...

Adas Ja urodzilam w styczniu i po 8 tygodniach zaczelismy sie starac, to juz 5 miesiac i jeszcze nam sie nie udalo. Lekarz zrobil badania i jest jak najbardziej za. Zalecil branie kwasu foliowego i zelaza. Takie rozwiazaie jest dobre za 1 zamachem sie dzieci odchowaja. mam jeszcze 5 latka:) jak tylko wyszlam z pieluch zaszlam w ciaze no i zaczelo se wszystko na nowo dlatego zdecydoalismy sie na 3 dziecko jak najszyzbciej, npewno nie bedzie lekko na poczaku. Moj brat jest 13 miesiecy starszy ode mnie i mama zawsze mowi ze to zaleta miec 2 po roku nie miala z nami duzo roboty bo razem sie grzcznie bawilismy, w tym samym czasie jedlsmy, spalismy, kapiel itd. Mysle ze to nie za wczesnie. To ze sie terz zaczniece starac nie znaczy ze sie wam uda nie tak latwo zajsc w ciaze ja jestem tego przykladem.Dodam ze mam 26 lat a maz 36 :)

Gość znajomaaaaaa
wkleiłam to żeby pokazac że 2 miesiące temu chciał drugie i trecie dziecko, a teraz już panienkę olał i została sama więc dzieciorób już nie potrzebuje porady