Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakaśśśTaka

KTÓRA MARZY O SEKSIE Z KOBIETĄ? :)

Polecane posty

Gość JakaśśśTaka

A może któraś z was ma za sobą już takie doświadczenie?

Gość Mari-la Porada
Tak ja marzę o takim seksie. Jestem w wieku 40 lat i mam rodzinę (mąż i dziecko) a pomimo tego od dłuższego czasu chodzi mi po głowie seks z młodszą i uległą kobietą. Nie mam żadnego doświadczenia w takim seksie. Lubię chocby popatrzeć na filmiki gdzie dwie kobiety zabawiają się. Powiem że podnieca mnie to.

to nie znaczy że fantazje dadzą ci satysfakcję w realu. Do tego potrzeba stopniowo dochodzić jak masz 40 lat i męża i masz przyjemność z tego że czujesz bliskość penisa to zawiedziesz się w braku dotyku, jego sztywności wielkości .przyjemności z jego wejścia w ciebie itd.

Gość Znudzona żóna
Ja mam 38lat i też mam rodzinę dzieci i coraz wiekszą chęć na sex z kobieta jestem z Gdańska

Gość 25 latka
ja marzę o seksie z kobietą władczą a zarazem bardzo seksowną. może być starsza ode mnie i powinna traktować mnie jak sukę, poniżać i dać mocniejszego klapsa na pupę. ubiór prowokujący itd. mile widziany biust ,,C'' lub ,,D''. jestem z okolic Lublina.

Gość amelka123456
Szukasz jakiś strojów, w których Twój misio rozbudzi Cie do czerwoności ? Odwiedź dyskrecja.pl