Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lena9999

Brak rozwagi i panika

Polecane posty

Witam. Wiem ze na forum byly juz takie tematy ale prosze odpowiedzcie mi bo panikuje. Otóz 4-5 dni uprawialam sex z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, jednak z paniki przerwałam i ona zdązył przerwac tylko błonę ale niby nic tam nie "wpóścił". Okres dostałam normalnie, tzn zgodnie z terminem ale dalej panikuje i chce zrobic test tak 18-19 dni po stosunku (krew+ apteczny) i czy jak te 2 wyjda ze nie jestem w ciąży to mogę być spkojna czy raczej powinnam sie obawiac.

Radze najpierw się dowiedzieć, dokształcić a potem się brać za seks... Nie nie bedziesz w ciąży

Raczej wtedy możesz być spokojna. Zrób testy i upewnij się, bo mimo tego że doszło jedynie do przerwania błony nawet minimalna ilość spermy mogła dostać się do środka. Bywa też tak, że jest się w ciąży i przez pierwszy miesiąc można dostać okres (ja tak miałam) więc lepiej się upewnić. pozdrawiam :)

no wiesz.. moja pani doktor powiedziała że w ciąży do 3 msc można mieć miesiączkę, ale nie wiem jak to tam jest. lepiej sprawdź. NA PRZYSZŁOŚĆ ; poczytaj trochę o any ;)

Nom ale pwiedzcie jak to jest z wiarygodnością tych testów.