Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Zapraszam Wszystkich Nocnych Marków II

Polecane posty

ergo...nie może sie spodziewać żadnych wymiernych korzyści w życiu doczesnym...

A że większość z nich nie wierzy w żadne inne to wniosek z tego taki, że nie robią tego dla korzyści...

co? że esa nie dostałem? Czy ja wiem? Da sie z tym żyć jakoś...ale ja naprawde nic nie dostałem...

Smutne jest życie filozofa:O:( :D:P a co do esa..to jeżeli były tam podteksty erotyczne to ...szkoda że nie doszedł :(

Taaak...rozmowy o filozofii czy choćby filozofach zawsze odstraszają...:P ciekawe czemu? Pewnie ten brak wymiernych korzyści tak działa:(

Nie wiem bo nie dostałem:(...ale przypuszczam, że chodzło o sytuacje powodziową bo o to sie pytałem w esie skierowanym do Huski...No ale żyje:) czyli jest oki:classic_cool:

Moim zdaniem te powtarzające sie powodzie to znak od boga, że powinnismy sie zajać uprawą ryżu:)...no ale nie skorzystaliśmy z okazjii znowu:( Będziemy mieli piekne tereny zalewowe jak kiedyś w Egipcie...może i unas wreszcie rozwinie sie cywilizacja...lepiej późno niż wcale...co nie? Musze skoczyć po jakieś kanapki bom głodny strasznie...Zaraz wracam jakby to kogo interesowało:classic_cool:

chudzino?!...wiem, że jestem chudy ale nic na to nie poradze:P...wpieerdaaalam za trzech ale efektów brak:P Co zrobić?:(

no jak nie dostales. pytalam się czy mi latwniesz prace na pomidorach :D

Husky...nie ma sprawy. Moge popytac tu i tam i postarać sie coś załatwic Husky:)...To ręczny zalicza sie do seksu? No to mam go nadmiar w takim układzie:P

ojej bylabym taka wdzięczna. jak coś to mogę wyjechać po 9 lipca i zbierać tomato do ok 10 wrzesnia :) czyli 2 miechy :D

Da sie załatwić Huski...ale nic nie obiecuje bo sam nie wiem jak długo porobie? A jak mnie wygryziesz z tych pomidorków?:P Nie no...zapytam. Tylko przygotuj sie na zakwaterowanie z obcymi osobami bo oddzielnej hawiry Ci nie wynajmą....no chyba że zabukisz:classic_cool:

Póki co, tylko ja jestem...i upijam się powoli winkiem

a nie moglabym sie zalapac na kwatere do ciebie?

moglibysmy spac na jednej pryczy.. :P

🖐️ abc:)...kurde ale tam jeszcze 4 facetów w unicie mieszka ze mną to nie wiem czy by mi nie zazdrościli...a zazdrość budzi agresje;)...agresja prowadzi do przemocy....😭....zresztą na tej pryczy ja sam sie ledwo mieszcze. :classic_cool:

Rambo, kiedy można spać pietrowo:D tchórzysz i tyle...a samce by Ci zazdrościli:D

Jak tchórze!...Zresztą ja kocham Zupcie!...oddejccie demony nieczyste...a kysz:classic_cool:. Pozatym z tego co słyszałem od par które tam przyjechały to raczej nie mają siły ani czasu na seks nawet:)...praca praca ijeszcze raz praca...w wolnych chwilach net i zakupy:(

oj wiesz, że żartuję..tym razem wykorzystalam to, co napisałeś:D