Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsggdfhghtuiyiyu

ILE PLEMNIKI POTRAFIĄ PRZEŻYĆ NA RĘCE? wchodźcie wazne!

Polecane posty

Gość dsadsggdfhghtuiyiyu

moja kumpela opowiadała mi że dotknęła członka chłopaka... potem była u niego z 30minut... wróciła do domu i poszła pod prysznic.. i myłaa się tą ręką... czy możliwe że pleminiki się przedostały? ...

Gość dsadsggdfhghtuiyiyu
pytam z ciekawości bo martwię się o kumpele.. ona twierdzi że on mógł to wcześniej robić i że znajdowały się tam pleminiki....< interesuję się tym bo ona powiedziała mamie że idzie do mnie i potem ja bym miała nieprzyjemności;/ > więc ile plemniki potrafią przeżyć na ręce?

Dzieci nie powinny dotykać penisów w ogóle. Plemniki mogą przeżyć tylko w spermie, nie ma możliwości, żeby na członku czy na ręku chłopaka nie było wyraźnych plam świeżej spermy, a plemniki przeżyły.

Gość dsadsggdfhghtuiyiyu
czyli jakby miała na ręce sperme ale tylko ją wytarła bez mycia to też nie możliwe?

moja droga:) nie zaciążyłaś więc śpij spokojnie:)

Gość dsadsggdfhghtuiyiyu
NA PEWNO ?

Gość --------..--------------------
Zalezy jaki to byl okres miedzy tym jak dotykala czlonka a tym jak sie myla.Od tego to zalezy.

Bo jak by to bylo tak ze dwie godziny-to plemniki mogly zdarzyc zbudowac drabine a wtedy mogly sie przedostac gdzie trzeba no i klops.

a tak na powaznie-nie ma takiej mozliwosci.Jak ktos wyzej juz napisal.Plemnik moze przezyc wylacznie w spermie.Nie ma obawy ze od dotykania zajdziesz w ciaze.Chlopiec musialby miec wytrysk.A ty musiala bys pozniej wlozyc sobie sperme do srodka pochwy tak zeby trafila na szyjke macicy.Tutaj uwaga do chlopcow.Nie zostawiajcie spermy byle gdzie-bo moze was spotkac niemila niespodzianka.Na reke i zabierac ze soba do lazienki.