Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem, ale chyba

podoba Wam sie ta sukienka?

Polecane posty

Gość nie wyświetla się

Gość lokatka
malo widac, ale wydaje sie ladna :)

lokatka, dzieki jak sie kliknie na to małe zdjęcie (gdzie sie przesuwa), to robi się duże tam, gdzie jest główne

tak, to ta:)

No i była leciutka bo to jest jedwab. Piękny materiał i wygodny.

Gość sasasasxxx
mi się nie podoba, skosy są moim zdaniem brzydkie i były modne kilka lat temu a dół za pierzasty

a możecie zaproponować inną, ale w tym stylu? widziałyście gdzieś? dziękuję za opinie

Gość esteeeeeee
ja proponuje taka: http://www.cymbeline.com/commons/img/collections/cymbeline/large/030-CY-DEDICACE.jpg ja mialam taka sukienke (poprzednia kolekcja 2009 - Colibri ) - jest przecudna. lekka jak piorko. pieknie sie uklada, ja mialam bez kola, bez welonu, tylko kwiat we wlosy, bukiet, kolczyki z krysztalkami dlugie wiszace + srebrne sandalki z krysztalkami :) a! i mialam bransoletke z krysztalkow :) a suknie dalej mam :) nie chcemy jej sprzedawac :)

Gość lokatka
szczerze to myslalam ze chodzi o ta sukienke na stronie glownej co sie wyswietla :P no niestety ta twoja mniej mi sie podoba, nie lubie sukien ze strzepiastymi dolami, ale za to ta gora bardzo ladna :)

dzieki esteee:) wczoraj wieczorem, jak "przeryłam" internet, też ten model mi sie spodobał (colibri). Musze je przymierzyc i zdecyduję. Podoba mi sie góra właśnie od Daylice (prosta) i na dole falbany jak w Colibri. Jak nie znajde takiej mieszanki, to najwyżej uszyję...chociaż ta dedicace, to chyba własnie cos takiego...:) Dziękuję dziewczyny i gdyby wpadło Wam gdzies zdjęcie, podobnej sukienki, to będe wdzięczna jak wkleicie:)🌼 Ja chcę prostą, w sensie bez koronek, kryształków, perełek, haftów itp