Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Alanka________________

Dla wszystkich mam :)

Polecane posty

ja nie wyobrazam sobie zostawicswoje dziecko na pastwe jakiejs obcej opiekunki czy przedszkola i pracowac sobie w najlepsze. No ale jesli ty tak wolisz... Twoj wybor, moim zdaniem dzieckiem trzeba zajmowac sie tak dlugo, na ile jest to mozliwe.

tak was malo mamusie?? Zachecam do rozmowy o naszych pocieszkach, na pewno macie w zanadrzu wiele przyjemnych i smiesznych historyjek o swoich maluszkach:)

Gość anekala
Ja część czasu spędzam pracując w domu, pozostały czas córką zajmuje się moja mama, której mogę zaufać w 100 %. Nie mogłabym dobrowolnie zrezygnować z własnego życia na rzecz dziecka. Chciałabym, żeby dziecko dorastało widząc, ze mama ma wiele pasji i nie jest tylko kurą domową. A pracuję nie tylko dla swojej przyjemności, lecz przede wszystkim by naszej rodzinie lepiej się żyło, także córce. Więc nie widzę w tym żadnego egoizmu.

zaraz się pozagryzacie hahahahaha! Matki Polki kontra kobiety pracujące, mające inne priorytety. Może ściągnijcie koszulki i zacznijcie walczyć w kisielu przykładne mamuśki?

A co, zal was sciska, ze ktos moze byc szczesliwy przy dziecku? Takie z was mamusie? Ciekawe co pwiecie dziecku jak bedzie mialo 5 lat i zapyta ''mamo, czemu nie mozesz pojsc ze mna do zoo?''. Ale nie, wy bedziecie w pracy:classic_cool:

Sama nie wiem co Cię tak bardzo inspiruje w tej firmie i wogóle. Nie no, fakt. Każdy ma inne poglądy, ale dla mnie najważniejszy jest syn, którego własnie trzymam na rękach i partner (ojciec Igorka) którego kocham od zawsze chyba . Dziwna jesteś trochę jak dla mnie. Bez urazy oczywiście. Ale mama Alanka ma rację. to topik dla mam które swoje pociechy kochają pod życie i dla których są oczkiem w głowie itp. a nie dla takich kobiet dla których poza dzieckiem STRASZNIE liczy się jakaś tam firma. Pozdrawiam Cię i bez bulwersacji proszę.

no wybacz kochana, ale ja siedzę w domu i kurą domową się nie czuję !!!!!! Po to urodziłam dziecko, żeby się o nie troszczyć, pielęgnować, kochać i obdarzać codzienną opieką. i daruj sobie te mądrości ...