Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek18

mały lub duży problem...

Polecane posty

Gość Arek18

Sprawa taka, spotykamy się w gronie przyjaciół, wspólne wypady na miasto, imprezy, jest tam pewna koleżanka którą znam od podstawówki, bardzo mi się podoba, więc pomyślałem, że zaproszę ją na jakiś spacer, kawkę czy do kina, na pytanie czy da się zaprosić odpowiedziała że ok zobaczymy, więc napisałem jej że ją zapraszam a datę spotkania ustala ona, i wtedy zapytała czy idziemy ze znajomymi, odpowiedzialem ze chyba nie, i ze nie gryze;) i cisza... zero odp:( więc wydaje mi się, że koleżanka daje wyraźny znak, że mnie olewa i ma mnie gdzieś:( jak spotkamy się w grupie to nie ma problemu, aby z nią pogadać itd, a jak chciałem sam na sam, to lipa:( a jeśli to jakaś kobieca gra to jak to rozegrać żeby wygrac?:D Mam 18 lat jakby coś to znaczyło, koleżanka rówieśnik:) Z góry dzięki za pomoc podszywaczom, kpiarzom mówię: WYP...LAĆ!;) Pozdrawiam

za malo wiadomosci nt waszej relacji, moze jeszcze odpowie? smsem to wyslales?

Gość takajednamalami
i ile czasu juz nie odpisuje?

Myślę, że powinieneś sobie na razie odpuścić. Dziewczyna nie chce się z Tobą spotkać. Spotykajcie się ze znajomymi i po jakimś czasie znowu spróbuj zadziałac.

Gość Arek18
sms, a nie odpisuje hmm z 6h;) ma na abonament więc nie o brak kasy na koncie tu chodzi;) olewa mnie i tyle:(

moze jest w szoku i nie wie co odpisac, w koncu sie kolegujecie poczekaj jeszcze

Gość Arek18
może i tak, a to pytanie o przyjaciół trochę dziwnie sformułowała, bo zapytała "ale bez Ryśka, Zbyszka, Gieńki i Haliny?:)"(imiona zmienione;) ) czyli jakby jej chodziło, że woli sam na sam, ale jeśli by chodziło o to, to by odpisała, prawda? bo ja np sformułowałbym takie pytanie np "a z Ryśkiem, Zbyszkiem, Gieńką, i Haliną ten spacer?";)

Gość taka-jedna-dziewczyna
wydaje mi się, że jest ostro zdziwiona, poczekaj trochę i znów zapytaj, jest taka zasada 3x odmówi to znaczy, że ma Cię w ..ekhm;)

Gość Arek18
wydaje mi się, że raczej ma mnie w jak to określiłaś... ekhm;)

albo chce grac trudna do zdobycia i odpowie ci za jakis czas, zebys przypadkiem nie pomyslal ze jej za bardzo zalezy....dawno dawno temu tez tak robilam :P

Gość Arek18
ta odpowie mi za 2 lata:D a możesz jeszcze opisać więcej o takim zachowaniu?;)

ee tam gadasz, a może dawała Ci do zrozumienia, że jej się podobasz?:)

Gość Arek18
zalezy jakim sposobem, bo chodzi Ci o wzrok i takie tam inne?:)

no tak,wzrok, usmiech, czy poprawiala włosy przy Tobie i takie tam?:)

Gość Arek18
hmm, tak, włosy i to często, patrzyła mi w oczy często, uśmiech czasem ale to chyba nie jakiś super powody, żeby myśleć, że coś do mnie czuje;) niech mi odpisuje cholera jasna bo nie wytrzymie!:P

Gość Arek18
do Lilam-> a długo będe czekał aż mi odpisze?:D i powiedzmy nie odpisze bo np miała zamiar(optymista;) ) ale zapomniała, to co wtedy? proszę o jakieś wskazówki;)

czasem coś w takich znakach jest;)

Gość Arek18
odpisała, ale napisała, że spotyka się z kimś i nie może, hmm napisałem, że to tylko spacer i d..a bez odzewu:( jak pech to pech:(

hmm, jesli cie splawia to chyba nie jest zainteresowana. No ale z dziewczynami to nigdy nie wiadomo. W kazdym razie teraz powinienes zachowywac sie tak jakby cie to nie obeszlo. Kobiete zawsze najbardziej pociaga ten facet ktory jej nie chce :P

Gość Arek18
odczekam trochę i spróbuje znów;) albo zrobić tak, żeby ją sam na sam odprowadzić do domu, i po drodze powiedzieć prosto z mostu i już, niech się dzieje wola nieba;)

Nie polecam. Ja bym na razie na twoim miejscu przystopowala i obserwowala co sie bedzie dzialo. Jak jej powiesz prosto z mostu co czujesz to mozliwe ze nic nie osiagniesz a poza tym popsujesz relacje z dobra kolezanka. Ewentualnie podpytaj znajomych o jej stosunek do ciebie. Oczywiscie nie mowie o jej kolezankach, ktore zaraz jej o tym powiedza.

Gość Arek18
wiadomo, a znajomych wolałbym nie pytać, poczekam, i zobacze co z tego będzie

Gość Arek18
zresztą domyśliła się doskonale o co mi chodzi jeśli chce ją sam na sam zaprosić na spacer, więc nie ma co owijać w bawełne:P

Mnie kiedys podrywal kolega ktorego naprawde bardzo lubilam, przystojny, zabawny, romantyczny i inteligentny. Jednym slowem marzenie. Niestety strasznie mu na mnie zalezalo i wcale tego nie ukrywal. Pisal, dzwonil itp. Na poczatku chcialam sprobowac sie z nim spotykac ale im bardziej pokazywal jaki jest zakochany tym ja mniejsza mialam na to ochote. W koncu jego zabiegi zaczelam odbierac jako plaszczenie sie przede mna i mialam dosyc. Mimo, ze bylo mi go strasznie zal zlamalam mu serce. A w tym czasie moja kolezanka obserwujaca sytuacje z boku, zazdrosna o jego wzgledy i zauroczona jego romantyzmem, zakochala sie w nim na calego. Za to mnie interesowal facet, ktory teoretycznie wcale nie zwracal na mnie uwagi. Wniosek z tego taki, ze zaangazowanie moze wyjsc bokiem. Czasem lepiej zgrywac niedostepnego.

To teraz pokaz jej ze az tak ci na tym nie zalezalo zebys sie smucil po jej odmowie.

Gość Arek18
czy ja Cię czasem nie podrywałem?:D miałem podobną sytuację, ale nie było tej drugiej opcji(drugiej dziewczyny zazdrosnej);) no teraz do niej nie zadzwonie, nie napisze, ale znów trochę będzie głupio wyglądać, że się obraziłem albo coś:)

Jak sie spotkacie w wiekszym gronie to dasz jej do zrozumienia ze wszystko jest ok i wcale Cie to nie obeszlo. To jej da do myslenia ;) Raczej mnie nie podrywales bo jestem dla Ciebie troche za stara :P

Gość Arek18
tylko nie stara:D młoda inaczej:P hmm no dzięki za pomoc, ale teraz jestem tak wk.. zdenerwowany;) że mam ochotę powiedzieć od razu wprost i już;)