Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7432

Teściowa wylądowała w szpitalu i teraz nie będzie mogła się zajmować naszą córką

Polecane posty

Gość 7432

Teściowa kilka dni temu pojechała do szpitala, jak się okazuje nie będzie zajmowała się moją córką. Moja mama nie poradzi sobie sama ze wszystkim, ja z mężem pracujemy po 12 a nawet 15 godzin dziennie. Jestem wkurzona na teściową bo mam wrażenie że ona się specjalnie do tego szpitala wybrała by uciec od pomagania nam.

Gość ggggggggggggg
to dobrze idz do szpitala i ja dobij

Gość tojatojatojatoaj
................................. zawiez jej do szpitala corke i powiedz ze tak latwo sie nie wywinie.......

Gość ggggggggggggg
Moja matka a a nie matka tylko macocha bo tylko kurwa, suka, pojebana może tak traktować swoje dziecko jak ona mnie, zmarnowała mi życie razem z moją złodziejką bratową nigdy by się nie opiekowała moimi dziećmi i sie kurwa ciesze ze nie mam dzieci w tym katolickim zaścianku. no i sie ciesz ze moja bratowa obłudnica te nie ma dzieci bo by to były bękarty. no ale cóż rodziny się nie wybiera :(

Gość mamućka
do szpitala sie wybrała.... szkoda,że nie do SPA :)

Gość 7432
Jestem wściekła, by z mężem ciężko pracujemy a teściowa właśnie teraz ubzdurała sobie że musi iść do szpitala. Teraz moja mama będzie musiała zostać sama z wnuczką, bo ja nie widze innego rozwiązania. Ktoś musi zająć się nią, gdy ja i mąż jesteśmy w pracy. Na przedszkole jest jeszcze za wcześnie, mała ma dopiero 5 lat i powinna spędzić jak najwięcej czasu w domowych warunkach.

Gość DO 7432
Może byś tak RUSZYŁA doopsko od kompa i odwiedziła teściową - czy czegoś jej nie potrzeba ? JA TEŻ bym wolała w szpitalu się znaleźć NIŻ mieć taką sukę - synową :(:(:(:(

Gość Falski
zrób jej dżem z muchomorów i zanieś

Gość DO 7432
Mała ma 5 lat ? I w domu ją trzymasz - ty głupia babo !

Gość prowo -100/10
nuuuuuuuuuuda

Gość 7432
W szpitalu byłam już wczoraj a moja teściowej się chyba poprawiło bo nie było widać po niej żeby była chora. Spytałam jej dlaczego się nie wypisze na własną prośbe a ona że jeszcze nie czuje się najlepiej.

Gość w zasadzie nic nie powiedziała
DZIECKO 5 LAT I ZA MAŁE NA PRZEDSZKOLE???? WARIATKA Z CIEBIE AUTORKO. SAMA DZIECKU NIE POŚWIECASZ CZASU A MASZ PRETENSE DO TEŚCIOWEJ, STARSZEJ KOBIETY, KOÓRA SOWJE DZIECI WYCHOWAŁA,ZE ZDARZYŁA JEJ SIĘ NIEDYSPOZYCJA ZROWOWOTNA! WSTYDŹ SIĘ.

Gość nfjhfjnjfhkdfn
5 lat i za mała do przedszkola? to może poczekaj, aż będzie miała 10 lat to i tak prowo

Gość ggggggggggggg
teściowe to egoistki tak samo jak matki. Moja kurwa matka tez mnie wykorzystała i wykorzystuje nadal nie mam co przez nią jeść i gdzie mieszkać okradły mnie razem z suką bratową bratowa. :(

Gość AniaMM
powinnas byc wdzieczna za to ze wam pomaga, i nie wymagaj BOG wie czego...brzmisz nieco egoistycznie.... czy ona nie ma prawa na odpoczynek?

Gość kiepska prowokaccja
oj marnie,marnie :p

Gość coolerka
A co to? Tylko teściowa jest od pilnowania dziecka? A twoja matka zajmie się wnuczką z łaski? Z litości? Widzę że twoja teściowa jest w porządku, nie rozumiem dlaczego od razu zakładasz że symuluje chorobę, może faktycznie coś jej dolega, staraj się ją zrozumieć, choroba nie wybiera, Ile ty masz lat autorko? Bo chyba masz jeszcze mleko pod nosem. Jak jesteś taka cwaniutka to dziecko daj pod opiekę swojej matce, wychodzi na to że teściowa cały czas się twoją córką zajmuje, to z tobą coś jest nie tak.

Gość przecież to jest prowo
:)

Gość coolerka
Autorko to jest egoistyczne zachowanie. Czyli teściowej nie można zachorować? Ma być cały czas zdrowa i zajmować się wnuczką? Czy ona nie ma prawa do odpoczynku? Jest tak samo człowiekiem jak ty. Pamiętaj.. ty też kiedyś będziesz stara i będziesz teściową..

Gość słabe prowo

Gość coolerka nie podniecaj się tak
to prowokacja :O

Gość coolerka
Mam nadzieję że to prowo bo normalnie niektórych głupota aż razi w oczy :(

Gość 7432
A jak mam nie brać tego za symulacje choroby, kilka razy mówiła mi że opieka nad moim dzieckiem zaczyna ją męczyć, ale nie zwracałam na to uwagi. A teraz jej się szpitala zachciało? ma znajomą w szpitalu która pewnie załatwiła jej tam dwutygodniowy odpoczynek.

Gość coolerka
Heh mnie różnicy nie robi czy to prowo czy nie. W każdym bądź razie nawet jeśli to nie prowo to aż żal ściska serce że dorośli ludzie mają płytsze myślenie niż dzieci

Gość ggggggggggggg
zmień tesciową

Gość coolerka
Autorko a twoja mama jak często zajmuje się wnuczką? Odpowiedz mi do cholery czy tylko twoja teściowa ma się dzieckiem zajmowac?? a twoja matka to nie łaska tyłka ruszyć? twoja matka pewnie codziennie leży brzuchem do góry i ogląda seriale

Gość prowo -100/10
ta po znajomosci załatwi sobie sfingowany pogrzeb żeby ci nie pomóc spierdalaj tepa dzido

Gość 7432
Moja matka teraz będzie musiała przejąć całą opieke nad moją córką.

Gość coolerka nie podniecaj się tak
Np. to: "kilka razy mówiła mi że opieka nad moim dzieckiem zaczyna ją męczyć, ale nie zwracałam na to uwag" Naprawdę nie widzisz, że wypowiedzi są tak konstruowane, żeby jątrzyć i wywoływać wielki bulwers? Daj sobie spokój, bo karmisz trolla, który ma ubaw z Ciebie :)

Gość coolerka
To jest żałosne.. powinnaś być wdzięczna teściowej że cały czas zajmowała się wnuczką. Powiedz mi teściowa jest w jakiś sposób gorsza od twojej matki że obarczałaś ją opieką nad dzieckiem cały czas??