Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pk.1987

laska dala mi kosza a teraz prosi na wesele

Polecane posty

Gość pk.1987

witam wszystkich. sprawa moze wydawac sie glupia, ale dla mnie jest powazna bo nie wiem co robic... 2 miesiace temu panna dala mi kosza, rozmawialem z nia, powiedzialem co do niej czuje itp. powiedziala mi ze nic z tego nie bedzie, ze nic do mnie nie czuje powaznego. od tego momentu nie rozmawialismy ze soba, nie bylismy ze soba pokluceni tylko poprostu nie gadalismy. dzis napisala mi czy nie mialbym ochoty isc z nia na wesele jej brata... bylem w lekkim szoku. nie wiem, ale dla mnie wydaje sie to trochu dziwne. nie wiem czy mam isc? czy ona zrozumiala ze moze faktycznie warto by cos zaiskrzylo? jestem zdezorientowany i prosze o powazne opinie Was wszystkich. z gory dzieki. pozdrawiam!

Gość kiciek25
olej ją niech ma nauczkę :P nie daj się wykorzystywać.... chłopiec na zawołanie

Gość Falski
Nasraj na nią jak dała kosza to go nie cofnie za Chiny, po co się z nią zadawać.

Gość Yenni
mają rację, olej ją. Znając życie, bawi się Tobą...

Gość Falski
Szuka naiwniaka, najpierw ukoszowała a teraz ... nie daj się-baby to chooje.

Gość myślisz że my mamy sklerozę
kłótnia nieuku , kłótnia , zapamiętaj do usranej śmierci

Gość on caly czas traktuje cie
widocznie jako kumpla i OK...do milosci nie zmusisz i raczej sie nie łudź, że prosi cie bo cos poczuła - po prostu jestes kolegą.

Gość moje serce jest jak pies
Nie bądź taki zimny drań zrób tak (jak prawdziwy myśliwy na polowaniu ) : "Nie mogę niestety bo muszę być u kumpla, dałem słowo a słowo rzecz święta. Mam natomiast wolny piątek wieczór chcesz się ze mną umówić ?"

Gość nie wiem czemu sie
dziewczyny czepiacie. przeciez sie nim nie bawila tylko od poczatku powiedziała jak sie ma sytuacja -nie zwodzila go ani nic wiec tak naprawdę zachowala sie fair wobec niego a nei dawala zludne nadzieje!

Gość moje serce jest jak pies
Baba od tego jest by się czepiać :D

z braku kitu to i lak dobry......jeśli czujesz się zapchajdziurą.....to idź, może znajdzie się jakaś wolna druhna......bez majtek.....

Gość paranoja211
Nie zgadnie sam wielki Shiva kogo miłuje kobita! I czy to miłość prawdziwa, Nie zgadnie sam wielki Shiva. Chociaż stara i siwa, Jednako zawsze jest skryta Nie zgadnie sam wielki Shiva Kogo miłuje kobita! Może zaczęła się zastanawiać, czy nie byłoby warto?

nie badz jakis obrazony, absolutnie! po prostu powiedz, ze w tym czasie masz wyjazd naukowy, zebranie rady firmy, cokolwiek. Dasz jej do zrozumienia ze masz swoje zycie i nie masz zawsze czasu. tylko badz naturalny - zrob takie wrazenie jak bys nie pamietal o dawnej sytuacji! tylko naturalnie niech to wyjdzie!