Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujfgujtf

aparat orodntyczny

Polecane posty

Gość ujfgujtf

Witam. Jutro mam zakładany stały aparat. Chciałam się dowiedzieć czy jak ktoś z Was zakładał aparat to płacił cenę aparatu np 1500 zł + koszt założenia, np.100zł? Pytam, ponieważ nie wiem, czy jak dowiaduję się o cenę aparatu to jest to cena samego aparatu bez założenia, a nie chciałabym jutro wyjść na idiotkę mając przy sobie tylko 1500 zł Jak było z Wami? Ile płaciliście? Pozdrawiam

ja mialam zakladany pod koniec marca , bylam straszona bolem ale jakos ani podczas montazu ani po nic nie bolalo, trudnosci z jedzeniem na poczatku tylko a teraz juz jestem calkiem przyzwyczajona i chyba nie umialabym bez niego zyc :) a jesli chodzi o koszt to placilam 1400 i nic dodatkowo z zalozenie. to juz pewnie maja w tym wliczone :D

Gość katharsiis...
Trochę już nie pamiętam, bo zakładałam jakieś 4 lata temu, ale chyba płaciłam dodatkowo za założenie... Pamiętam, że koszty sprawdzania aparatu później to było ok. 60-120 zł. Wg mnie lepiej weź dodatkową kasę, tak na wszelki wypadek. W sumie ortodonta nie powinien ściągnąć kasy, co do której nie uprzedził Cię, ale nigdy nie wiadomo... Różni są ludzie.