Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmma

10miesięczne dziecko gryzie piers

Polecane posty

Gość mammmma

Moje dziecko jeszcze do niedawna calkiem ladnie jadlo mleczko z piersi. Od jakiegos czasu karmie tylko wieczorem, w nocy i rano i Mala ssala piers, jak sie najadala to po prostu sie odwracala. W okolicach 6 miesiaca zaczela mnie troche pzrygryzac ale wydawalo mi sie, ze ja tego oduczylam. Ale od tygodnia, tylko ja przysyawie do piersi to zaczyna mnie gryzc. No, ewentualnie zrobi 3 "lyki" i gryzie. Nie pomaga, ze nie wolno, odstaianie od piersi. Za kazdym razem robi to samo. Czyzby to bylo odstawianie sie od piersi???????? (w nocy jak ja karmie, powiedzialabym na spicha - bo ja i ona polprzytomne, to mnie nie gryzie)

Gość Ona potrzebuje mięsa, dlatego
cię gryzie! Urodziłaś drapieżcę.

Gość pytająca mamusia
może powinnaś ją trochę przegłodzić i wtedy dać jej pierś? jak będzie głodna to takich zabaw jej się odechce

Gość mammmma
drapieżcę mówisz? jakby nie bylo czlowiek to drapizneik, krolik tez bo atakuje marchewke wlasnie nawet przeglodzona gryzie mnie, zrobi wtedy wiecej niz te 3 lyki, ale nie sadze zeby sie najadala i mnie gryzie

Gość Królik nie jest drapieżcą
tylko weganem.

Moja podgryzała pierś za każdym razem, gdy szły zęby.

Gość no to na cholerę ją karmisz
na cholerę ją karmisz cycem ? jak już powioli moze jeść sama pokarmy stałe ? tylko ludzie są durni i karmią dzieci dłużej niż to jest w naturze konieczne chyba logiczne że jak dziecko zaczyna mieć zęby to nie musi już ssać piersi no ale oczywiście tak Mamuśkom jest prościej bo dziecko od roku nauczone że TYLKO to je uspokaja...więc nie ważne że mały ma już kły, najlepiej dać cyca to przestanie drzeć mordę

Gość pytająca mamusia
hmm... no to nie wiem :) ja za dużego doświadczenia w tej materii nie mam więc nie chciałabym Ci źle doradzić, mój bardzo szybko niestety przeszedł na butelkę. Ale jeśli nie ma na Twoją córcie sposobu, to chociaż odciągaj jej mleko póki jeszcze je posiadasz? Szkoda, żebyś tak cierpiała, bo wiem doskonale jak mocno 10 miesięczne dziecko może ugryźć :)

Gość mammmma
no to na cholerę ją karmisz: po pierwsz morde masz ty, bo moje dziecko ma buzie po drugie nie karmie ja piersia dla uspokojenia i nie rozumiem skad takie wnioski u ciebie po trzecie nie masz nic madrego do powiedzenia to nie pisz Reszcie dziewczyn dziekuje za odpowiedzi

Gość igla widla
nie moge sobie wyobrazic jak mozna karmic dziecko,ktore ma juz zeby...

igla widla - córce pierwszy ząb wyszedł jak miała 2 miesiące i 2 tygodnie, uważasz że powinnam Ją odstawić od piersi i dac mleko modyfikowane bo wyszedł Jej ząb? Teraz ma 8 mc i 8 zębów, ida następne bo ślini się i gryzie wszystko, ja mam sporo mleka w piersiach karmię Ją w nocy, rano, w dzień na żądanie, wg Ciebie powinnam odstawić bo ma zęby?

Gość euphoria calvina claina

Gość igla widla
fajna babka z forum co innego jeden zab i dwumiesieczne dziecko,a co innego kilka zebow i dziesieciomiesieczne dziecko,ktore juz prawie wszystko je i tylko sie tym cycem bawi jak sama autorka pisze....generalnie nie jestem za karmieniem tak duzego dziecka...

Gość ja sie domyslam kim jestes
jezu a ja przeczytalam "moje 10miesieczne dziecko gryzie pies"................o masz

Gość violusieńka
moja tez tak robila z czasem jej przeszło.

Gość ................loiujhygt
fajna babka z forum -----takie jak Ty właśnie to karmią dzieci do 5 roku życia, gratuluję. potem to dziecko traktuję cyc jak zabawkę ,a do tego jest już na tyle świadome i kumate, że już rozumiem, że pod bluzeczką jest cyc. więc im później ją odstawisz tym gorzej dla ciebie i dla dziecka. żenada.

Gość nanananana
a może ona chce karmić do 10 rż? chuj cie to obchodzi:-o

Gość hehehehehehehehehehhe
może już ma dosyć oglądania twojego wielkiego cyca :p

mój ma 8 i pół ale normalnie pije mleczko z cyci,zresztą butli wogle nie przyznaje,ma 6 ząbków i owszem gryzie ale tylko wtedy jak się najada :)