Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka94

jak to widzicie prosze pomocy?

Polecane posty

Gość olenka94

Jest taki chłopak w szkole.Zaczął od tego że zaczął do mnie pisać na nk co tam śliczna u ciebie , komentował fotki przez miesiąc , W szkole sie do mnie nie odzywał tylko uśmiechał więc ja też i nic więcej.potem mnie olewał jakby nie znał ;/. Napisałam mu życzenia na nk,nie odpisał. Wczoraj podszedł do nas ( klasy) stanął przy ławce i gadał z innymi a gapił sie na mnie ( znaczy ponoc tak zerkał tylko ja jak zwykle nic nie widziałam... koleżanka mi powiedziała a nic nie wiedziała wcześniej o tym. )Na lekcje wszedł do Nas , bo miał iść do teatru ale nie poszedł wiec z nami. Przymilał sie, podchodził , dla mnie taki miły itp. Zartował sb, cos do niego mowilam a kolezanka dla beki sie wtracila a on " z tobą gadam ?!" i w moja strone haha . Albo mnie wolał albo do Kumpeli cos tam ze zacząłby sie o mnie starac tylko gdzie i kiedy [spotkanie] gdzie ja wgl nie dawałam mu znac,on niby w zartach a wszyscy Uuu od razu wiadomo ... dzis tak samo podszedł do nas, nawet zagaduje akurat do mnie a moglby do 15 innych .. i takie pytania albo cos. kurde nie wiem na czym stoje bo jak ide sama to nic a jak z kims to akurat mowi cos albo jak .. nie mam pojecia na czym stoje wprost tez nic nie chce ... jak to widzicie?

Gość ytytuytutuytuttuytuty
Ojjjjj - to proste - jest nieśmiały.