Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I jak tu byc spokojna...

Podobaja mu sie ukrainki i inne dziewczyny...!!

Polecane posty

Witam. Mam problem z moim chlopakiem. Podobaja mu sie inne dziewczyny...jak idziemy ulica, a idzie jakas ladna dziewczyna to on mowi ze ons m sie podoba i ma bardzo fajny tyleczek ;/ tak samo jest jak patrzymy na jakis film...wydaje mi sie ze bardziej go podniecaja dziewczny ktore graja w krwawych horrorach niz ja sama ;/ jak patrzymy na jakis horror a graja w nim jakies laski to zaraz slysze dziwne konentarze ktoer mnie wkurzaja... Ostatnio, jakies pare dni temu bylam u niego i siedzial na forum na pewnej stronce...siedzialam kolo niego i czytalam co pisze, a wiec wiem jaki nick mial i ma nadal. Wiec jak wrocilam do domu weszlam na ta stronke tak z ciekawosci, weszlam na forum i widze temat POZNAM LADNA UKRAINKE !! Wchodze na niego i osoba ktora zalozyla ten temat to moj wlasnie chlopak pisal tam ze chce poznac ladna ukrainke itd.. Ludzie co sie wypowiadali w tym temacie radzili mu zeby pojechal tam i znalazl taka jaka mu sie spodoba a on na to ze wlasnie ma zamiar tam pojechac we wakacje...i nie bylabym taka zla na niego i wkurzona jakby jechal ze mna tam ale on wlasnie chce tam jechac jak ja bede na wakacjach u mamy za granica czyli woli jechac sam i nie wiadomo co robic jak wiekszosc osob wie ze ukrainki sa bardzo ladne i niektore dawaja d**y za darmo a niektore za 20 zloty... nic mu nie mowilam o tym ze wchodzilam na ta stronke ze znalazlam taki temat i ze wiem gdzie chce jechac na wakacje jak bede u mamy i jakie ma plany wobec tego Jestem zalamana dziewczyny. Pomozcie mi blagam. Juz sama nie wiem co mam z tym zrobic. Porozmawiac z nim o tym czy jak ?

Gość stereoliza
Ahh....Ukrajinuu Kraj taniej wódki i tanich dziewczyn. Ale w łeb też łatwo dostać ponoć.

Czyli co mam zrobic ? Zerwac z nim czy porozmawiac o tym ? Ja juz nie wiem co o tym myslec... ehh :(

Gość stereoliza
Powiedz, że na wakacyjnym wyjeździe miałabyś ochotę na bambuska z wielkim.....no wiadomo;) tak w ramach strat moralnych za jego wschodnie podboje

Jak bym mu tak powiedziala to od razu by mi pokazal drzwi wyjsciowe, zmienil numer telefonu i adres zamieszkania...;/ Znam go nie od dzis i wiem ze tak by zrobil

Nie jestem brzydka dziewczyna...Mam duze powodzenie u chlopakow co wogule dla mnie plusem nie jest... Sm czesto mi mowi ze jestem piekna mam to co kobieta powinna miec i ze jak bym taka sliczna nie byla to by ze mna nie byl ;/ Dodam ze on ma 24 lata a ja 18...

Gość ONIA22
dla mnie odpowiedź jest prosta WON!!!