Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolala załamana

Pierwszy okres po poronieniu

Polecane posty

Gość obolala załamana

Witam!!! 7 marca poroniłam, a 3 dni temu dostałam pierwszy okres,,,ale jaki!!!! Już trzeci dzień pod rząd strasznie mi boli brzuch, w pierszy dzień było dużo krwi, skrzepy, bigeunka, czuję się wyczerpana, teraż już nie ma tyl krwi ale ból brzucha nadał istnieje, nawet w nocy spać nie mogę mam pytanie do kobiet, które miały poronienie, czy to normlne, cy też miałyście taki bolesny pierwszy okres?????

Gość obolala załamana
:(((((

Przeszłam to samo w kwietniu zeszłego roku. Pierwsza @ była ciężka na tyle, że musiałam wziąć zwolnienie z pracy. Nigdy nie wcześniej nie miałam takich bolesnych @.

Gość obolala załamana
mam nadzieję, ze następny nie będzie taki bolesny???? (((( też nigdy nie miałam bolesnego okresu, a ten to po prostu szok, czułam się tak samo ja przy poronieniu (((

Gość MFŚC
Ja nie pamietam czy mialam bolesny ale napewno obfity gdzie normalnie nigdy taki nie był.To chyba normalne i pewnie jednorazowe. Trzymaj sie.

Gość oj niestety tak jest...
ja tez cierpialam. Na dodatek dzien wczesniej wrocilam do pracy... Okres obfity i bolesny jak nigdy wczesniej... Mama mi tez wtedy powiedziala ze po poronieniu to jest tak samo jak po porodzie dla organizmu