Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka12222

wyslalam 164 cv i zadnej odpowiedzi jestem zalamana

Polecane posty

Gość studentka12222

wyslalam cv chyba wszedzie gdzie sie da skonczylam studia inzynierskie kontynuuje mgr i to nie byly cv o prace ale o staz praktyke by miec co wpisac w to cholerne cv boje sie ze skoncze na ukladaniu bluzek lub w tesco;/

Gość gdfgfd
nie zapomniałaś czasem wpisać tam swojego numeru telefonu?;)

nie lepiej wziąsc kurwa dupe w kroki i zapierdalać osobiscie, a nie bezmyślnie wysyłać papiery

Gość studentka12222
powaznie jestem zalamana cche jaies doswiadczenie naprawde chce za darmo pratyki i nic;/

Gość studentka12222
a co myslicie ze co osobiscie lepiej? to samo jeszcz z ciebie sie smieja o przyszla jakas zobacz o jakie buty jakie to tamto i ood razu do smietnika...

Gość nie pierdol luidzi bo jak ona
jest z branży inżynieryjnej podobnej mnie to jak pójdzie osobiście to sobie pogada z portierem i tyle. Weź takie teksty wsadź sobie obok tego kija.

Gość znaam sie na tym
jestes pewna ze nie zapomnialas dopisac klauzuli na temat przetwarzania danych osobowych? bez niej cv idzie od razu do kosza poza tym wyglad cv jest najwazniejszy (wazniejszy od tego co zawiera) jestes pewna ze nie bylo bledow ortograficznych? czy twoje cv prezentowalo sie "czysto" (nie zabardzo napchane, ale tez nie puste?) ja wyslalam w niedziele 10 cv a w poniedzialek dwoch pracodawcow do mnie zadzwonilo z propozycja rozmowy...

Gość Zi=mna21
To załóż ładne buty.

Gość studentka12222
moje cv jak dla mnie jest idealne klarowne w pdf a nie w wordzie co sie rozjezdza mam normalne skormne zdjecie nie wyciete z wakacyjnej imprezy jest napisane iteligentnie i widzil je moj promotor i byl zachwycony bo wiem co potrafia wyslac ludzie np pde mnei z roku pisza jako doswiadczenie zbieranie truskawek i z tym do firmy, boze no nie wiem boje sie ze juz nikt sie nie odezwie minal tydzien i nic zero;/ a ja cche tylko praktyki moge siedziec po 12 h za darmo byle mnie ktos wzial;/

Gość może chodzi o ten staż
Być może pracodawcy szukają pracowników, a gdy widzą prośbę o staż, obawiają się, że pouczysz się u nich i polecisz do innego pracodawcy. Może pisz, że szukasz pracy po prostu.

Gość studentka12222
no ale jak mam szukac pracy bez oswiadczenia skoro w moje branzy wszedzie pisza : wymagane 2 letnie doswiadczenie?

Gość studentka12222
ja myslam ze to bedzie bez problemu poprostu wezma mnie spojrza ze koncze sudia i za darmo im pomoge

Gość Zi=mna21
Właśnie, to jest najgorsze... najczęściej chcą młodych z doświadczeniem, ale gdzie je zdobyć... to jest problem.

dokładnie, wszędzie wymagają doświadczenia, tylko gdzie tego doświadczenia nazbierać ??

Gość studentka12222
ja juz nie mam gdzie wysylac tych cv juz chyba wszedzie wyslalam co dalej?

Gość u mnie....,....
studentka też mam takie problem ze stażem :O darmowe ręce do pracy a oni ich nie chcą :O

Gość kdaw
ciężko jest wiem , ale wiesz czasami okres rekrutacji trwa tak z 2 tygodnie więc często odzywają się właśnie tak po tygodniu, dwóch- nie załamuj się- a na jakie stanowiska aplikujesz i jakie masz wykształcenie??

Gość może chodzi o ten staż
Hmm, nie wiem, czy o to chodziło pracodawcom, którzy odrzucili Twoje cv, ale może sądzili, że praktykant nawet darmowy, to problem, trzeba mu tworzyć jakieś papiery, wymyślać zadania (jeśli w firmie jest jakaś tam organizacja pracy i każdy wie co ma robić to trzeba ją zaburzać, żeby coś Ci zadać), trzeba poświęcać czas żeby Cię przyuczać, podczas gdy nie wiadomo co zrobisz po studiach. Czy na studiach nie miałaś praktyk? Może poszukaj przez UP a przede wszystkim nie wysyłaj mejli, a chodź, zanoś te cv.

Gość p p p p p p p p p p p p
wiem ze to glupie ale czasem jak zobacza jak ty prosisz o to by moc za darmo pracwac, to pomysla ze nisko sie cenisz i cie nie zechca poza tym, ilosc nie zawsze rowna sie jakosc, czy te 164 cv, kazde z nich bylo dopasowane do konkretnej firmy czy moze takie samo wysylane hurtem?

Gość studentka12222
pislam do jednej branzy wiec cv to samo, nie wiem tak myslalam zeby zaczac chodzic ale czy to cos da no bo boje sie ze to bedzie juz szkoda czasu ..nie wiem wychodze z zalozenia ze jak chce to i tak przyjma...i to bez roznicy czy przyjde czy maila wysle ...macie jakies doswiadacznie z tym chodzniem?

Gość p p p p p p p p p p p p
chodzenie jest lepsze o tyle, ze widac ze ci zalezy skoro ruszylas tylek, poza tym jak dobrze cie zapamietaja to zawsze lepiej to zalezy jeszcze od firmy, do duzych firm z mocno rozbudowanym dzialem kadr itp to chyba lepiej wysylac, do malych pojsc osobiscie moze warto dolaczyc list motywacyjny