Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna.........

Złamane serce na własne życzenie...

Polecane posty

Gość Smutna.........

Nie chciałam go na początku kiedy on był mną wyraźnie zainteresowany ja zaczęłam spotykać sie z innym...zostawiłam go po paru dniach bo wszystko zrozumiałam że kocham tamtego..a teraz on mnie nie chce, chyba przez to że kiedy on sie starał ja zgodziłam sie być z innym.nie mam już siły płacze płacze i płacze możecie mnie jeszcze dobić że jestem glupia już dziś dla mnie nic nie ma sensu...

Gość moje serce jest jak pies
Kochana Magdo (czy jak masz na imię) nie przejmuj się ie nie denerwuj nie lepiej zaczepić go zaaranżować wspólne spotkanie, jak mawiają prababcie stara miłość nie rdzewieje :)

Gość Smutna.........
A skąd ty wiesz jak ja mam na imię

Karty mi powiedziały :D

Gość Smutna.........
Dodam jeszcze że oni są kumplami. Wiem że jestem idiotką mogłam nie zgadzać sie być z jego kolega ale ja niedawno zrozumiałam jak bardzo mi zależy na tamtym.już nie mam szans...on już pewnie myśli o mnie że jestem idiotka raz kręce z jego kolega a za parę dni z nim chce

Gość Smutna.........
Mam założone konto.ale pisze z innego nicka.więc chyba dlatego wiesz.dlaczego ja tak zawsze mam że zauważam kogoś za późno o wiele za późno...:-(

Zgadłem Twoje imię mogłem zupełnie nie trafić ;). Nie gorączkuj się tak a na drugi raz będziesz wiedziała by postępować trochę rozważniej, zawsze możesz mu powiedzieć że chciałaś rozbudzić jego zazdrość :D

Gość Smutna.........
Porozmawiać z nim to ja teraz nie mam jak.muszę sie męczyć do następnego tygodnia.jeśli go spotkam wogóle...bo teraz to już pewnie nie mam u niego szans:-(. No bo który facet chciałby być z kobieta która przez kilka dni była dziewczyną jego kumpla??

Gość u mnie....,....
miałam tak samo jak autorka :O takie życie :O

Gość Smutna.......
,,Moje serce jest jak pies" nie mogę uwierzyć że ot tak zgadłeś jak mam na imię:-) za pierwszym razem:-)

Gość gość
Płakałam, cierpiałam... wszędzie był On, każde miejsce w domu było zapełnione wspomnieniami o nim, zwiedziliśmy razem wiele miejsc, do których już nigdy nie chciałam jechać, bo w myślach ciągle był on...musiałam go odzyskać. Przegrzebałam cały interbnet czytając o różnych sposobach. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Zamówiłam urok miłosny i On do mnie powrócił wiem że to ostateczność, ale wolę to niż cierpieć całe życie.