Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alemaskaranojategonieprzzyje

To koniec :( czy dobrze zrobiłam ?

Polecane posty

Czy dobrze zrobiłam ? Dzisiaj weszłam na profil mojego chłopaka na nk znamy do siebie hasła bo nie mamy podobno nic do ukrycia. i on nie ma ustawionej opcji o urodzinach znajomych i napisał do swojej byłej co z nia chodził w gimnazjum miesiąc życzenia urodzinowe nic szczególnego ale jak ja bym napisała do swojego byłego to by mnie zabił :( Powiedziałam mu ze jak nie możne być mój to nie będzie bo ja sie z nim nikim nie będę dzieliła... Nie wiem czy dobrze zrobiłam że go zostawiłam, on mi pisze że mnie kocha i ze nigdy by mnie nie zdradził nie wiem ...

na pewno ? wydaje mi się że trochę za nerwowo postąpiłam

Gość ytytuytutuytuttuytuty
Dziecinada.

no wiesz on ma 25 ja 23 ale sam fakt że pamiętał o jej urodzinach mnie zabolał

Gość liwia86
wydaje mi się, że nie przemyślałaś swojej decyzji. Czy Ty chciałabyć aby on tak z Tobą postąpił ??

Gość prosiaczek62
no kurwa on ci moze rozkazywac a ty mu nie?? pierdol go

ja bym nie napisała do swojego byłego ! dla mnie to temat skończony a z reszta jak by on o tym sie dowiedział to by mnie zabił . Skoro on tego nie toleruje to czemu sam tak robi

Gość madra_dziewczyna
źle zrobiłas. i dobrze o tym wiesz. daj spokój z tymi "zakazami" - trochę ZAUFANIA

Gość a skąd wiesz co by zrobił
Przecież to tylko życzenia... Według mnie za bardzo nerwowo zareagowałaś. Wkurzyć się mogłaś, jeżeli mieliście na ten temat jakąś gadkę (a przypuszczam że tak skoro wiesz że on by Cię "zabił"? ) ale żeby od razu koniec...? Ja swojemu jednemu byłemu zawsze życzenia wysyłam... teraz to zwykły kolega jest i tyle.

Gość jessu ale jestes popoierdolona
a smycz i klatkę mu kupiłaś? ma prawo pisać do kogo chce i gówno tobie do tego było , kazdy ma wlasne zycie, ty jestes dodatkiem dla niego nie calym zyciem , i on dla Ciebie nauczcie sie tego wreszcie

Gość ale z was wredne pały
Jasne że mogłaś się zdenerwować ale chyba za bardzo Cię poniosło .... nie pisz do niego głupot tylko przemyśl to bo faktycznie skoro on ci zabrania to sam nie powinien tak robić ! Ochłoń i może z nim jutro pogadaj...