Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhtuiohuyjioipweiru90tyyty

Głosujcie na J. Korwina Mikke!! nie patrzcie..

Polecane posty

.. na to, ze ma niby mle poparcie, myslicie ze nie wygra i wybieracie pomiedzy dwoma partiami, a niech kazdy zaglosuje i zobaczycie jakie ma poparcie. Ludzie starsi nawet nie wyobrazaja sobie jaka krzywde robia mlodym glosujac na darmozjadow z PO czy oszolomow z PiSU. Nioe stracmy tej szansy i jezeli startuje w tym roku to kuzwa w koncu nie popelniajcie bledow!!! wybierzcie dobrze, nie patrzcie na to ze glosowanie na PO jest modne!!

Gość kleks87655
tez jestem za panem Mikke:) on jedyny nadaje sie na to stanowisko :) ale jestem tez realistka, i jestem pewna,ze nie wygrywa wybrow. co nie zmienia faktow,ze na niego oddam swoj glos:)

bardzo możliwe że też na niego zagłosuje chociaż jeszcze nie wiem bynajmniej jestem wstanie zagłosować na każdego byle nie na komorowskiego

Gość JKM nie ma żadnej szansy
na prezydenturę żaden poza Kaczorem i Komorem nie ma albo jeden albo drugi w 2 turze a wcześniej jak kto chce to niech głosuje na JKM czy kto tam mu się najbardziej podoba

Gość asfasdf
w 1 turze zagłosuję na korwiniusza na 2 nie idę :(

Gość Przelała się miarka!
Przelała się miarka głosuję na Jarka! To katastrofalne rządy PO doprowadziły do powodzi! PO nie robiło nic w polityce meteorologicznej Polski, nie robili nic żeby dostosować klimat Polski do standardów Unijnych, a skutkiem ich zaniechań jest to że pogoda w Polsce nie przestrzegała Unijnych dyrektyw i norm dotyczących maksymalnych opadów na jednostkę powierzchni w przedziale czasu i mamy powódź! PO ma wodę na rękach! Koniec z tym! Koniec z nic nierobienie w polityce meteorologicznej i dostosowywanie Polskiego klimatu do standardów Unijnych! przez PO! Przelał się miarka głosuję na Jarka! A tak na poważnie to zagłosuję na JKM. To jedyny polityk który ma sensowne poglądy i do tego nie zachowuje się jak kurwa zmieniając poglądy i partie w zależności od sytuacji swojej politycznej jak ma wielu z PO i PiS w zwyczaju robić.

Gość Ewaldi
tylko On jeden - jedyny ma moje poparcie ale wiem, że Jego szanse są znikome i szkoda, że nie poparł paplających się w błocie trzymając gitarę w dłoniach ] ale chyba jego łopata uwłacza i nie pasuje do muszki przy koszuli

Gość szkoda głosu dla tego pana

Gość Ewaldi
Przelała się miarka! ma rację, nie pasujemy do unijnych realii , nawet nie posiadamy prawidłowych kuflii do pomiaru ilości wody przekraczającej stan osłupienia :(

Gość Extensa
Dla mnie osoba która oddała głos na korwina mikke jest chora psychicznie,ale nie przejmuje sie tym zbytnio bo wiem ze odsetek tego typu debili w kraju jest na tyle mały ze nie starczy nawet na ten 1 % poparcia ;)

Gość JKM nie ma żadnej szansy
hehehhe extensa :P:D

Gość asfasdf
" Dla mnie osoba która oddała głos na korwina mikke jest chora psychicznie" - ?

Gość Wy ironizujecie czy
zdebilałyscie do konca?!?!?! chyba tylko kobieta potrafi taką gafę strzelic by oddać glos na szowinistę który gardzi kobietami hahahhaa ale kobiety są głupie!!!!

Gość Extensa
przeprszam za literówkę oddała= oddda...przepraszam!

Gość asfasdf
przepraszam za gafę, ? = dlaczego tak myślisz

nie pisz ze wiesz ze nie ma szans, moze jak w koncu wszyscy sie zbiora i zaglosuja to jego szanse wzrosna. w sondazach przewyzszal kaczynskiego. tylko wszystko zepsuje stare babki, ktore beda glosowac na kaczynskiego i bogacze glosujacy na PO

GLOSUJCIE NA NIEGO, TO MOZE BYC OSTATNIA SZANSA. PATRZCIE ILE RZADZILI PO I PIS I CO ZROBILI ? CALE GOWNO!! WIEC ON I TAK NAM NIE POGORSZY, BO ALBO NIE ZROBI NIC ALBO WYPROWADZI TO NASZE PANSTWO NA PROSTA. CZEGO NIE MOZECIE TEGO ZROZUMIEC. DLACZEGO CHCECIE GLOSOWAC NA TE DWIE PARTIE KTORE SIE JUZ I TAK NIE SPRAWDZILY???!!!

Gość gythyhyu
A SPIERTALAJ Z TYM SZOWINISTĄ !!!!!!! 🖐️

A CO CI TO PRZESZKADZA ZE JEST SZOWINISTA, CO MASZ DO TEGO ?? KAZDY Z PO JEST ZLODZIEJEM, KOMOROWSKI, TUSK I RESZTA,, TO CI NIE PRZESZKADZA ??

Gość nigdy w życiu nie zagłosuję
na JKM. Nie dość, że oszołom jakich mało i anarchista, to na dokładkę człowiek z taką wadą wymowy nie byłby zrozumiany przez kogokolwiek. O jego średniowiecznych pogladach na rolę kobiety w społeczeństwie nawet nie wspomnę...

Gość jnkhip
wolę zjodziei niż popiep.rzonych szowinistów 🖐️

Gość TAKAJAKAJAJA
KUZWA PRZECIEZ NIC CI NIE ZROBI JAKO KOBIECIE, SAMA NIA JESTEM!! O KACZYNSKIM TEZ KAZDY GADAL, ZE NIE WYGLADA I ZE WADE WYMOWY!! A TERAZ WILECE WSZYSCY GO OPLAKIWALI. TO JEST GENIUSZ, SLUCHAJ TEGO CO MOWI A NIE JAK MOWI. Z RESZTA JEGO WYPOWIEDZI SA TYLKO DLA LUDZI INTELIGENTNYCH. TO JEST NAJBARDZIEJ OCZYTANY CZLOWIEK. WPROST MOWI PEOWCOM ZE SA ZLODZIEJAMI, SMIEJE SIE ZE TERAZ CO DRUGI POSEL JEST MILIONEREM, CZY NIE MA RACJI???

Gość TAKAJAKAJAJA
NO BRAWO WLASNIE PRZEZ TAKICH JAK WY MAMY TAKI RZAD JAKI MAMY. PRZED WYBORAMI WCHODZA WAM W DUPE, KAZDY KIT POTRAFIA WCISNAC, BRAWO

Gość nigdy w życiu nie zagłosuję
rozumiem, że jesteś bardzo młodą osóbka, której podoba się jak pan JKM wyraża się o wszystkim i o wszystkich w bardzo niecenzuralnych słowach. A to, że mówi pośrednio o mnie, że on ode mnie inteligencji nie wymaga i najlepiej by było abym szydełkowała w kąciku i nie wypowiadała swojego zdania i zajęła się kuchnią, jest dla mnie nie do przyjęcia!!!! Swojej żonie może tak gadać jeśli sobie na to pozwoliła. Nie znoszę człowieka, bo dla mnie to on w jakimś psychiatryku powinien siedzieć a nie wypowiadać się publicznie

Gość o na pewno nie zaglosuje
na pewno nie zaglosuje na niego, chociaz zdarzylo mu sie pare razy powiedziec cos, z czym sie zgadzam. ide glosowac na siwego grzeska w pierwszej turze. w drugiej ide zamanifestowac swoj sprzeciw przeciw wynikowi i zakresle dwa kwadraty na kartce - zrobcie to samo, pokazcie ze zaden z nich nie jest waszym kandydatem

Gość o na pewno nie zaglosuje
na pewno nie zaglosuje na niego, chociaz zdarzylo mu sie pare razy powiedziec cos, z czym sie zgadzam. ide glosowac na siwego grzeska w pierwszej turze. w drugiej ide zamanifestowac swoj sprzeciw przeciw wynikowi i zakresle dwa kwadraty na kartce - zrobcie to samo, pokazcie ze zaden z nich nie jest waszym kandydatem

ja jestem za, oddaję na niego głos(choć wiem, że nie ma szans)

Gość Nawet sie nie staracie
Pan Janusz jest kontrowersyjny ale tak naprawdę nie uważa kobiet za coś okropnego Domena naszych czasów media twierdzą że kobiety mogą niby wszystko i tak się to lansuje, nie prawda kobiety nie nadają się do pracy w stoczniach czy kopalniach lub platformach wiertniczych . Kobieta powinna zajmować się małym dzieckiem gdyż robi to lepiej niż facet czy niania ! Jego poglądy na model rodziny są tradycyjne i wiele kobiet również myśli w duchu podobnie , czyli facet zarabia na żonę i dzieci a one je wychowuje. Ważniejsze są natomiast poglądy na system podatkowy i prawny, na co mało osób zwraca uwagę, co to za wolność dla kobiety jeśli razem z mężem pracują po 12h to niby wolność jest ? Prawo jest skomplikowane przepisy niejasne a podatki są wszędzie , VAT , Akcyza , np w paliwie czy energii elektrycznej dodatkowo podatek dochodowy, podatek vat od towarów i usług i tak człowiek pracuje sam nie wie po co i to należy zmienić !

Gość eeeeeeeenergia--24 lata
Tak ten tamat podniósł mnie na duchu....do wczoraj byłam dobita faktem ze mam realnie patrzac wybór miedzy komorem a jarkiem, było to dla mnie nie do przełknięcia,ale tak głebiej sie zastanowić i pomysleć ze prezydentem mogłby zostać człowiek który pisząc w skrócie i na temat JEST PIERDOLNIĘTY!!! to uff czuję ulgę że prezydentem zostanie Bronek lub Jarek ;) Dzieki autorze topiku za uświadomienie jak mogłoby być strasznie!