Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantaaaaaara

On mi nie pozwala iśc na WIECZÓR PANIEŃSKI!Help me

Polecane posty

Gość samantaaaaaara

Mam problem.Może to się wyda śmieszne,a może nie,ale ... Mój chłopak nie pozwala mi iść na panieński mojej koleżanki.Powiedział,że mam nie iść,bo się boi,bo wie jakie są dziewczyny,że są gorsze od chłopaków,że zna moje koleżanki,że pewnie jacyś chłopacy będą,albo co gorsza kogoś wynajmą...Mamy być w 5 ,same,na działce jednej z nich.On mi nie wierzy,powiedział,że to jest wymówka,że nasłuchał się już jak takie wieczory wyglądają.No i co ja mam zrobić?Na tym wieczorze będzie przyszła panna młoda,ja(która mam chłopaka),no i 3 samotne dziewczyny.I dlatego mój chłopak uważa,że nie będzie to grzeczny wieczór panieński,ech.

powiedz mu ze idziesz na działke a nie na maisto na impreze, zeby nie robił problemów..ze co najwyzej komar moze cie tam przyatakowac..ludzie wiecej zaufania ze i tak pojdziesz bo to wieczór panienski twojej kolezanki

Gość samantaaaaaara
Cóż,będę zmuszona go okłamać :(

Brzydki Niski Beznadziejny przyjdzie striptizer a potem wszystkie razem w 5 go przelciecie pewnie... hahah :D

aretha franklin. (arethafranklin@op.pl) powiedz mu ze idziesz na działke a nie na maisto na impreze, zeby nie robił problemów..ze co najwyzej komar moze cie tam przyatakowac.. najpierw kombinatorstwo... a potem to: ludzie wiecej zaufania ze i tak pojdziesz bo to wieczór panienski twojej kolezanki Teraz to doczytałam.... :D Po godzinie 00:00 macie świetne poczucie humoru :D:D:D

bez kombinatostwa ona sama napisła ze to na działce to panienskie nie wyobrazam sobie zakazywac facetowi i zeby mnie facet akazywał wychodzenia gdziekolwiek z kimkolwiek:D

" albo hangarem od aeroplanu " a to się tak da? :) :P "atrakcją wieczoru będzie przelecenie striptizera" już nie wyolbrzymiaj. może to będzie striptizer nie wykonujący lotów :P

Gość Kobieta Anioł
kobiety sa dziwne, jak facet chce isc na kawalerski to jest placz i lament na forum, a dziewczynie to wszystko wolno. ja nie wiem co masz zrobic, ale wiem ze gdyby moj chlopak chcial isc na kawalerskie ze swoimi przyglupimi kolegami to poprosilabym zeby tego nie robil, ale co za tym idzie wiem ze sama tez nawet nie wspomnialabym mu zeby isc na wieczor panienski. bo to dziala w dwie strony, jak komus czegos zabraniam to sama tez tego robic nie moge. a ty nie mialabys nic przeciwko zeby poszedl z kolegami na wieczor kawalerski? jesli nie to mu o tym powiedz, ze on by mogl isc, ze mu ufasz, a jak to nie pomoze to powinnas liczyc sie z jego zdaniem.