Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milito

ile można wytrzymać bez jedzenia?

Polecane posty

Gość milito

zostało mi 30 zł do końca miesiąca, dam radę? co radzicie mi kupić abym przeżył

Gość popierame
po studencku, świeża bułeczka i serek topiony

Gość no wstyd jak nie wiem
ja nie jadlam tydzien i przezylam,ale schudzlam:O 30 zł to malo,chleb jest strasznie drogi moim zdaniem:O A skad jestes?Moze dam Ci troche jedzenia bo z piniadzami to u mnie tez marnie.

Gość mi zostało 2 zł
i co z tego?

Gość milito
jestem studentem z wrocławia

Facet miał glodówkę 42 dni więc nie powinno być problemu:classic_cool:.Ja miałem glodówkę ponad tydzień i przeżyłem:classic_cool:.Dlatego polecam głodówkę jak nie masz plomb z rtecią w paszczy:classic_cool:.Jest bardzo zdrowa w odróżnieniu od syfu ze sklepów:classic_cool:.

Gość milito
głodówka podobno powoduje problemy z wydalaniem i straszne bole zoladka

Mialem znajomego który wytrzymał 18-cie dni. Niestety 19 - go zmarł : ( Szkoda, bo gdyby wytrzymał jeszcze ten jeden dzień to praktycznie uniezałeznił by sie od jedzenia i mógłby żyć oddychając tylko powietrzem

Gość popierame
czy byl to moze fan stachurkiego ?

Gość milito
glodowka odpada bo musze sie uczyc. 30zl/12dni = 2.5zł troszke slabo to wyglada

Gość biida z nedzy bez piniedzy
A mi zostalo 70zł do 10.czerwca.A mam male dziecko. Najwazniejsze ze mam pelny zamrazalnik miesa.Obiady juz sa.Tylko dla malej mleko i.Chleb i cos na kanapki.Mam nadzieje ze mi starczy.

Gość ja wytrzymuje drugi miesiac
ja wytrzymuje drugi miesiac , jade na ziemniakach i chlebie ewentualnie , czasem jajko sadzonego do tego , od kwietnia wydałam , może z 80 zł na jedzenie

Gość aidenmcgeady
jesli ktos z was nie daje rady z jedzeniem i jest w trudnej sytuacji piszcie na gg postaram sie pomoc:) gg: 4361813

ja wytrzymuje drugi miesiac-jak do tego sie nie tyje,to tez sie przerzuce:P A tak serio,to tez bywalam w kiepskiej sytuacji,pozostawaly ziemniaki,jajka i mamine przetwory.

no ja schudłam do 40 kg na te chwile , raczej zostal ze mnie cień, ale zaciskam zęby muszę wytrzymać i spłacić długi za wynajmowane mieszkanie to jest teraz najwazniejsze

Gość punx
Psia karma z hipermakietów, podobno witaminy zawiera a za 30zł to w miesiąc nie przeżarłbyś tego. Co za studenci teraz się hodują, 20zł od razu bym przepił w weekend, z dychą w kieszeni przeżyć nie raz trzabyło i miesiąc :P

Gość popierame
niech mama przywiezie ci słoiki, a serio nie możesz jej powiedzieć ze przymierasz głodem? no chyba ze przechlałeś

Gość najtaniej to
makaron, ryż (pakowany po kilo), ziemniaki, marchewka, cebula, jajka i kombinować np. naleśniki, placki ziemniaczane, makaron/ryż z sosem, jajecznica z cebulą, ziemniaki z jajkiem i marchewką, frytki (pokroić ziemniaki)

"Wojskowi naukowcy badają przypadek 82-letniego mężczyzny, który twierdzi, że odżywia się wyłącznie powietrzem. Z relacji mieszkańca Indii wynika, że przez ostatnie 70 lat nic nie pił ani nic nie jadł.'

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie miałam takiej sytuacji nigdy bo potrafie gospodarować kasą. ale jak ci ktoś pisał kup dużo makaronu bo nie jest drogi , na chleb powinno ci wystarczyc , nie kupuj nic do picia tylko rob herbate. no i jajka twaróg itd powinno wystarczyć. w głodówke się nie pakuj. chyba ,że masz cos co jest ci kompletnie niepotrzebne i nie ma dla ciebie wartości sentymentalnej to to sprzedaj. jedzenie jest najważniejsze. a na następny raz odkładaj na początku miesiąca pewną kwotę na jedzenie i jej nie ruszaj choćby nie wiem co

,, no ja schudłam do 40 kg na te chwile , raczej zostal ze mnie cień, ale zaciskam zęby muszę wytrzymać i spłacić długi za wynajmowane mieszkanie to jest teraz najwazniejsze " Rany dziewczyno, nie można tak bo się pochorujesz o ile już nie jesteś chora. a dlaczego doprowadziłaś do tego ,że masz długi? zastanów się. Szukaj pomocy u rodziny może ,i tak się żyw póki co bo to już nie są żarty

wiem ,że może honor Ci nie pozwala ,ale czasem trzeba schować honor do kieszeni, zamiast dosłownie przymierać głodem. ja też jestem szczupła ,ale Ty to już pod anorektyczkę podchodzisz chyba ,że masz 155 wzrostu

kryzys jest, nie mam stałej pensji , pracuje na swoim , miesiąc, półtora był kryzys , i posypało się, nie jest tak źle mam 160 wzrostu i 40 kg , opłaty się odkłądały aż właściciel poweiedział albo zaplata albo koniec i trzeba było z czegoś zrezygnowąć

Gość ja wytrzymuje drugi miesia
nie mam rodziny finansują tylko moją siostrę, nie mam z nimi kontaktu od lat