Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramtamtamtamtam

depilacja pupy

Polecane posty

Gość ramtamtamtamtam

Mój facet wyznal ostatnio, że lubi gdy kobieta ma ładną pupę. Jesteśmy ze sobą od niedawna, nie uprawialiśmy jeszcze seksu, więc nie miał okazji zapoznać się bezpośrednio z moimi pośladkami. Wiem, że kształt mu raczej odpowiada martwi mnie jednak inna rzecz. Z natury jestem obficie owłosiona. Radzę sobie z włoskami za pomoca maszynki i depilatora. Jak jednak bezpiecznie i bez podrażnień pozbyć się włosków między pośladkami? Nie wiem czy to normalne. Nie spotkałam nigdy nikogo kto tak jak ja miałby owłosioną pupę. Proszę o pomoc jak pozbyć sie tych włoskow. Czy powinnam sie nimi martwić? Czy są osoby które też borykają się z podobnym problemem?

Gość &%&%&%
Hehe, no nie ma chyba osoby na swiecie, ktora nie mialaby owlosionej pupy, nie calej rzecz jasna :P Pozostaje golenie maszynka raczej...innych eksperymentow nie stosowalam...

Gość komokiwakomikiwa
krem do depilacji. bielenda najlepsza

Gość garnierrr:)
ja depiluje woskiem, przepraszam za okreslenie, ale jak sie tam ogolisz to przez odrastajace wlosy bedzie Cie dupa swedziala jak bys miala robaki

Gość A ja uzywam depilator
idzie sie przyzwyczaic. Czlowiek sie nie zatnie, a potem juz tak nie rosna. A wiec depilatorem (dobry jest Philips), a potem peling, i dupcia jak malowana.

a dokladniej jaki philipsa??? bo chce sie przestawic z wosku na depilator bo wydaje mi sie , ze troszke szybciej depilatorem idzie

Gość Mnie po depilacji nie swedzi
nic, ale kremuje ta czesc ciala.

Gość do garnierr
a jakim woskiem sobie depilujesz ?

Gość Z philipsa sa wszystkie dobre
mam ten zwykly i ICE z keramik. Ten keramik, to nowy delikatniejszy i mozna go urzywac pod woda. Pozatym mam malutki do precyzyjnego depilowania "fryzurki". Starczy ci ten normalny Satinelle. Uzywam je od 10 lat, cos tam udoskonalaja, ale duzej roznicy nie ma. Ten keramik , jest delikatniejszy dla skory, nie wystepuja zaczerwienienia. Jedne sa okragle, albo z raczka, to inwidualnie jak kto lubi. Z Brauna nie bylam zadowolona, nie byl dokladny. Z Phillipsa wszystkie byly dobre, nawet ten co kupilam 10 lat temu , chodzi bez zazutu. Polecam.

mam jeszcze jedno pytanko, nie wrastaja Ci wlosy po depilacji depilatorem ??

Gość Wyrastaja, ale nie tak
szybko, pozatym slabsze, ciensze, pojedyncze. Z naczy nie w takiej ilosci. Mam miejsca gdzie przestaly rosnac. Ich poprostu jest coraz mniej. Pod pachami czasami pojawiaja sie pojedyncze, a kiedys mialam krzaki.

heh:) po wosku tez odrastaja zdecydowanie slabsze, ale mi chodzilo o to czy nie wRastaja??

Gość :):):)poczta kwiatowa
wlasnie jak to jest z tym wrastaniem po depilacji depilatorem?? i czy jest jakis sposob na unikniecie tego wrastania bo srednio ladnie to wyglada

Gość lalća
podnosze

Gość ciekawe ;P
wrastaja Wam wlosy po depilacji depilatorem??

Gość ja luka
ja nie próbowałam nigdy depilować pupy depilatorem, ponieważ po łydkach widzę, że strasznie wrastają mi po nim włosy dlatego używam wosku...wygodnie i co najważniejsze efekt utrzymuje się około 3 tygodni, a nie jak po goleniu 2-3 dni:)

Gość gość
Każdy dorosły człowiek ma owłosione krocze i włosy miedzy pośladkami. Skąd pomysł,że to nienormalne? Jeżeli chcesz się ich pozbyć polecam wosk. Pozdrawiam

Gość Mirela Sak
Hej Mario, ja byłam na czymś takim https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ , byłam z koleżanką, która wcześniej była w innym gabinecie i pomogła mi wybrać taki gdzie wiedzą co robią i depilują od lat, trzeba pamiętać że rodzaj lasera jest bardzo ważny, ni każdy laser jest bezpieczny,

Polecam wykonać depilację laserową, która na trwałe rozwiąże problem. Obecnie można znaleźć wiele korzystnych pakietów, nie tylko na pośladki ale całą strefę bikini pełnego.

Gość Oliwkaa

Zdecydowałam się na depilację laserową pośladków laserem light sheer. Naprawdę jestem bardzo zadowolona ponieważ udało mi się całkowicie pozbyć włosków na pupie, które były dla mnie mocno krępujące. Polecam salon Laser Delux w Katowicach bardzo fajne panie kosmetolog.