Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agraffka22

Plusssz Active czy sesja?

Polecane posty

Gość Agraffka22

Hej, który suplement lepszy na koncentracje? :) Sesja się zbliża a w tym roku zapowiada się dość ciężko..

Gość karolaaaaattttttttttttt
mi żaden z nich nie pomagał, rozmawiałam z lekarzem powiedział żebym nie brała tych świństw tylko kupiła w aptece magnez, nie można przedawkować i pozwala się odstresować i wpływa na moją koncentrację _______________ http://tnij.org/gv7r

Gość dżinii
Ale w tym plussszu to chyba jednym z głównych składników jest magnez? Ja próbowałam właśnie jego i z efektów działania byłam całkiem zadowolona. O tych tab. słyszałam w radiu ale jeszcze nie próbowałam:)

Pije plusza i zawsze po nim chce mi sie spac.

Gość ekhm....
ani jedno ani drugie kup w aptece magnez forte z wit B 6 ktora pomaga wlchalaniac magnez takie tableki musujace do rozpuszczania w wodzie codziennie jeda rano po sniadaniu

Gość ekhm....
i co to za studia ze koniec maja sesja za tydzien dwa piszesz ze ciezko i dopiero teraz sie zamierzasz za to zabraz u mnie na studiach ciezko tzn 3-4 mies nauki po 14-16 godzin dziennie ale wy macie wyobtazenie na temat studiow

Gość Agraffka22
drogi/droga ekhm.... studia normalne dzienne, sesja sesją a większość zaliczeń i tak przed nią. "u mnie na studiach' to co ty takiego ciężkiego studiujesz że uczysz sie 14-16godzin dziennie?? heh szczerze to nie spotkałam takiego studenta który uczy się tyle przez 3-4 miesiące po tyle godzin. A co do preparatów to chce spróbować, nigdy nie bałam czegoś takiego. Przeciwwskazań nie widzę, jak pomoże to bardzo dobrze. I nie proszę tu o radę ile mam się uczyć ani nie pytam jakie masz (ekhm..) wyobrażenie o studiowaniu.

ja próbowałam i Plusza i Sesję i MBA. Osobiście bardzo polecam Plusza. Chociaz nie wiem czy to nie efekt placebo, mówię sobie, ze skoro wzielam Plusza to bede się uczyć i się uczę, ale ważne że dziala:) I Autorko, nie przejmuj się niepoważnymi wypowiedziami innych Pomarańczek:)

Gość a co ma plusz wspulnego z
checiami

ja też korzystałam z pluszsz i efekty były takie, że sesja do przodju:) jednak podobnie jak w poprzednim poście nie mogę wykluczyć efektu placebo, sesje stosowały koleżanki i nie były zadowolone ale nie wiadomo czy to kwestia specyfiku czy może braku ich podatności na sugestię:)

Gość Anulka22
Ja plusssza pije prawie za kazdym razem przed jakimś większym egzaminem:) na mnie na pewno działa bo już długo go biorę. Podoba mi się w nim to, że poza wspomaganiem koncentracji to jednak jakiś witamin dostarczam :) bo jako zabiegana studentka na zdrowa diete czasu nie mam :)

Gość Jarossszka
Ja jeszcze żadnego z takich specyfików nie próbowałam, ale chyba na tą sesje spróbuje... za dużo mam nauki żeby liczyć tylko na swoją wytrwałość heh Czyli lepszy plusssz?

Gość gość
ja kawke! ;)

Tak prawdę mówiąc to nie miałam okazji stosować ani tego pierwszego suplementu, ani drugiego - u mnie sprawdza się Doppelherz aktiv Dla mózgu. Teraz środek sesji, więc nauki jest masa, studenci wiedzą o czym mówię :D Suplement pomaga skupić mi się na nauce, mam wrażenie, że więcej też zapamiętuje :)

Gość Anonimowa osoba
Szukam informacji o tym, czy ktoś przebadał poza wewnętrzną firmową kontrolą skład tabletek pluszzz active. W wibowicie okazało się, że nie zawiera witamin, które miał zawierać mimo, iż był przypisywany.... Chciałabym wiedzieć, znacie może jakiegoś doktora, który jako klient przebadał pluszzz active - jego skład faktyczny? Czy na pewno ma tyle witamin ile piszecie. Tzn. ja jestem pewna po skutkach gdy brałam, ale rodzina jakby nie dowierzała. Kłótnie o konieczność jedzenia doprowadziły do rozpadu związku, na którym mi zależało. Minęło już 20 lat, a On ciągle onieśmielony moją kłótnią. Chciałabym się upewnić, czy na pewno miałam rację, czy kuzynki celowo wprawiały mnie jedzeniem w kłótnię, abym była źle postrzegana w oczach faceta. Dziękuję z góry jak się czegoś dowiecie... Pozdrawiam anonimowo (nie mówi się źle o rodzinie stąd moja anonimowość by jej nie urazić). Pozdrawiam