Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bukiet warzyw

Brak seksu.

Polecane posty

Masz rację agata. Tyle, że ja byłem wściekły na nią, chciałem jej zrobić na złość, chciałem w tamtej chwili, żeby ją zabolało. I sam jej powiedziałem o zdradzie, chciałem, żeby ona zdecydowała, na wszystko bym się zgodził bo zawiniłem. Kocham ją szczerze i nigdy więcej nie zdradzę. Wtedy byłem po prostu zaślepiony i nie myślałem o uczuciach...

przykre :/ sama nie wiem co bym zrobiła, trudno to określic jak nie było się w takiej sytuacji

Uwierz, że staram jej się to wynagrodzić. Ale w złości często ludzie robią lub mówią coś, czego później cholernie żałują. Teraz już wiem, że choćby naga kobieta leżała w moim łóżku tylko dla mnie, to nie zdradzę. Nawet po najgorszej kłótni.

Gość magduniaaaa1987
Ada$ a Ty masz partnera czy partnerkę? czy jeśli to zdjęcie w stópce jest Twoje to :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D mam wątpliwości ze masz kobiete i jesteś normalny w sensie , ze hetero :D pozdro

Na moje oo to Twoj M na bank kogos ma. NIE WIERZE W TO ZEBY FACET AZ TAK ANGAZOWAL SIE W WYCHOWANIE DZIECka zeby nie chciec sexu, no nie czarujmy sie ... kazdy ma swoje potrzeby. Radze Ci poweszyc- sprawdzic komorke, powachac koszule czy nie pachna perfumami, szukac sladow szminki, podkladu... takie tam .... sama wiesz co robic bo jestes kobieta.

Yyyy dlaczego niby wątpisz? Mam kobietę :) Jeszcze nie żonę, ale niedługo. I synka, 4 miesiące. Jestem jak najbardziej hetero ;)

Gość Marzena7933
ma inną!

Gość bukiet warzyw
Nie ma żadnych pieszczot. Nie ma już żadnych oznak więzi fizycznej, namiętności. Kompletna pustka i zimny głaz. Kilka razy próbowałam coś zainicjować, ale nic z tego nie wyszło bo zmęczony albo ciekawsze programy w tv. Wiem, że nie mogę w kółko o tym gadać i naciskać, bo nie przyniesie to żadnego efektu. Chciałabym tylko się dowiedzieć dlaczego tak się dzieje? A on mi tego nie chce powiedzieć.

To jest naprawdę kiepsko :( Ja już nie wiem, co Ci doradzić, jestem innym facetem niż Twój mąż...

Gość bukiet warzyw
Własnie dlatego zaczynam twierdzić, że ma coś do ukrycia. Dotąd nigdy się tak nie zachowywał, a jesteśmy ze sobą już 10 lat. Dziękuje wszystkim za słowa zrozumienia i próbę pocieszenia.

Gość tempka12
Adas patzrac na te pomalowane oczy tez pomyslalam ze jestes homo :D

O matko :P Gram w zespole rockowym, tam każdy z nas maluje oczy :P i nie tylko, czasem robimy sobie całe wymyślne makijaże (ale nie kobiece!). Jednak w normalny dzień baaaaaardzo rzadko zdarza mi się pomalować oczy ;) Za to o włosy dbam jak dziewczyny :)

to ty Adas taki troche metrosexualny jestes:)gracie wlasna muzyke czy covery(czy jak to sie tam pisze)?

Tylko covery :) Jakoś nie ma wśród nas takiego inteligenta który sam napisałby tekst :P Bo co do muzyki to potrafimy nawet "na żywca" coś zagrać :) A wiesz, że właśnie to, że jestem "inny" przyciąga do mnie kobiety? Swoją drogą moja przyszła żonka tego nie lubi, ale to zrozumiałe ;)

Gość bukiet warzyw
Wcześniej było fajnie i miło i przyjemnie...ale się skończyło. Własnie doszłam do wniosku, że już nie będę próbowała, narzucała się i robiła z siebie wariatkę. Niech się dzieje wola nieba...

:Dno to tylko moge Ci pogratulowac powodzenia u plci przeciwnej,chociaz z tego co wyczytalam z Twoich poprzednich wypowiedzi inne kobiety juz Cie nie interesuja:D

Bukietku wiesz, masz sporo racji. Nie warto się naprzykrzać, wiem za to, że będziesz cierpiała, a właściwie już cierpisz z jego powodu. Zaczyna mi to pachnieć właśnie kimś na boku... Trzymaj się i nie daj się zgnębić w żaden sposób!

bukiet warzyw jesli szczera rozmowa nie pomogla to radze poszukac pomocy w poradni.

A no nie interesują w ogóle już ;) Mam jedną, wystarczy :) Moje utrapienie kochane hehehehe